Pavaje cu impact in amenajarea gradinilor si spatiilor verzi

Pavajele oferite de ELIT PAVAJ Design au un aspect estetic deosebit si cromatica discreta, au o rezistenta deosebita la uzura si frecare, sunt rezistente la inghet dezghet si la sarea de degivrare.

Pavajele confera o imagine atragatoare si in acelasi timp eleganta gradinii. Fie ca alegi linii drepte (ex: pavaj Nardo, Retango, Pastela, dale La Liana, Apia Antica, Asti Colori), fie ca alegi linii curbe (ex: Pavaj Palio, Clasic), toate modelele ofera forme elegante si usor de intretinut.

Pentru a mari cantitatea de iarba din curte in zona parcarilor se pot alege pavele care sa permita cresterea ierbii prin ele (ex: Pavaj Grila, Pavaj ECOgreen).

Pentru alei deosebite se pot folosi dale de dimensiuni mari montate cu distanta intre ele, iar in goluri pus pietris alb sau colorat (ex: Dale Umbriano, Dale Bradstone Decking).

Pentru zonele de delimitari intre gazon si pavaj putem folosi borduri clasice (ex: Borduri pentru parc) care pot fi livrate intr-o mare varietate de culori care sa se asorteze cu pavajul ales. Pe langa aspectul elegant ele ofera si o mai mare stabilitate a pavajului in timp nelasand pavajul sa se miste din pozitia initiala.

In caz ca se doreste un plus de unicitate se pot alege delimitari de gazon (acestea sunt gandite pentru a putea trece usor peste ele cu masina de tuns iarba), Arcade sau Duofix / Randfix ( cu acestea se poate delimita precis o zona de pavaj prin linii drepte sau curbe). In cazul diferentelor de teren se pot folosi delimitari gen Minipalisade care pot forma o treapta in interiorul gradinii.

Jardinierele oferite – Jardiniera Gradina si Triflor – sunt usor de montat, asigura o buna scurgere a apei ceea ce permite o crestere optima a plantelor. Totodata, prin suprapunere jardinierele se pot utiliza pentru decorarea si stabilizarea taluzurilor, sau pentru garduri inflorate pana la 1,6 m.

Elit Pavaj Design ofera o gama destul de variata pentru eventualele trepte din gradina, fie ca folosim un cant dur de aluminiu care protejeaza marginile dalelor si pavelelor, oferind posibilitatea realizarii treptelor cu orice pavaj oferit de noi, fie ca folosim trepte speciale identice cu pavajul ales (ex: Trepte Asti Colori, Trepte Brastone).

Atunci cand se doreste o legatura intre prezent si viitor, se pot folosi pavajele Penter. Acestea confera gradinii un rafinamnet deosebit, acestea definesc superlativul in materie de amenajari exterioare, infrumutesand peisajul cu naturalete. Pavajele penter au culori vii care isi pastreaza farmecul timp indelungat.

Elit Pavaj Design va poate oferi toate serviciile necesarii realizarii unei gradini cu adevarat deosebita, incepand cu consultanta, servicii de proiectare , montaj, transport.