Granitul de la Vinca folosit la modernizarea noului terminal al aeroportului international „George Enescu” din Bacau

Noul terminal al Aeroportului International „George Enescu” din Bacau, inaugurat spre finalul anului trecut este unul dintre proiectele de referinta pentru care echipa Vinca a furnizat placi de Granit Gri Mondalez pentru realizarea lucrarilor de modernizare. Terminalul are o suprafata totala de 6300 de metri patrati si o capacitate de procesare de 300 de pasageri pe ora.

De ce este granitul optiunea potrivita pentru un aeroport?

Consiliul Judetean Bacau a pariat pe calitatea produselor si serviciilor VINCA si a castigat. Materialul nu a fost ales intamplator. Granitul indeplineste 3 calitati esentiale pentru terminalul unei aerogari: durabilitate, estetica deosebita si intretinere usoara.  Granitul este rezistent la uzura, zgarieturi, pete, variatii de temperatura, acizi si solutii caustice. Prin urmare, pardoselile de granit sunt alegerea ideala pentru zonele supuse unui trafic intens. Daca este intretinut corespunzator, granitul isi poate pastra culoarea si luciul zeci de ani. Coloritul si granulatiile Granitului Gri Mondalez sale fac ca  aspectul sau sa fie unul rafinat, deosebit. Granitul Gri Mondalez imbina tonuri reci de gri, negru si alb.

Investitia modernizarii aeroportului din Bacau mai cuprinde, pe langa terminalul de pasageri si pista, un nou turn de control, un terminal intermodal pentru transport rutier, cladiri tehnice, scari pentru pasageri, un sistem de balizaj, o platforma de intoarcere, doua cai de rulare, echipamente de securitate, o unitate de pornire cu aer comprimat pentru aeronavele turboreactoare si o parcare pentru calatori cu 258 de locuri.

Descopera Aici  mai multe informatii despre Granitul Gri Mondalez

Cu un istoric de peste 25 de ani, VINCA este unul dintre principalii importatori si prelucratori de marmura, granit, travertin si piatra naturala din Romania si nr. 1 in estul Romaniei.

De-a lungul timpului, VINCA a dezvoltat un portofoliu amplu de lucrari, printre care se numara: placarea exterioara a Casei de Cultura din Iasi, 200 de locuinte private in zona Moldovei, placarea a 10 biserici in judetul Neamt, reamenajarea spatiilor publice din Bacau, placarea sediului Dinamic 92 Piatra Neamt, Auto Moldova Piatra Neamt, placarea anexei Hotel Caro Bacau, placarea interiorului Hotelului C&C Residence Bacau, realizarea de pardoseli, trepte interioare si exterioare pentru Restaurantul Noir Bacau.

VINCA va pune la dispozitie o echipa speciala pentru slefuire, cristalizare marmura, granit si piatra naturala. Cele 2 ateliere de prelucrare (Bacau si Roznov) dotate cu masini semi-automate de taiat si finisat si echipa formata din 20 de persoane pe acest segment ne permit sa livram rapid produsele prelucrate conform cerintelor clientului. Prin partenerii nostri din tara oferim servicii de montaj. Consilierii de vanzari si designerii Vinca va stau la dispozitie cu sfaturi si consultanta gratuita in orice etapa a proiectului dvs.

Depozitele si showroom-urile VINCA acopera 3 zone cheie din estul tarii:

  • Depozit VINCA BACAU, comuna Nicolae Balcescu, DN2 – E85, nr. 1248; , iesirea din Bacau spre Adjud, dupa Black Sea. Cu stocuri de peste 5.000 mp de piatra naturala si sectie de taiere si prelucrare.
  • Depozit VINCA IASI, deschis in primavara anului acesta, Soseaua Iasi-Letcani, 200m dupa reprezentanta Toyota, pe partea stanga.
  • Showroom VINCA IASI: str. Dimitrie Cantemir, nr.1.
  • Depozit VINCA jud. NEAMT, Roznov, str. Paltinului, nr.883. Drumul spre Girov. Cu stocuri de peste 10.000 mp de piatra naturala si sectie de taiere si prelucrare.

 Mai multe detalii despre produsele si serviciile VINCA, gasiti  in Magazinul Online Vinca sau pe pagina de Facebook Vinca.