Top clienti pentru mochete care vor cumpara peste 70.000 mp

Oferteaza instant 70.000 mp de mocheta! Perioada rece a sosit si probabil ca aplicatorii de pardoseli calde se asteapta sa urmeze o perioada mai slaba. Dar surpriza: sunt cateva zeci de clienti care vor cumpara mochete in urmatoarea perioada!

1 din 5 clienti pentru mochete are lucrarea in Bucuresti, iar 10% sunt lucrari in Cluj. Beneficiarii au nevoie de mochete la diverse cladiri: asezamant cultural,  pensiune agroturistica, teatru, hotel, gradinita, directia pentru evidenta persoanelor, birouri si sedii de firma, etc.

Clienti de mochete

2 din 3 proiecte la care este nevoie de mocheta sunt constructii Sociale si Comunitate:Filtru proiect dupa domeniu6 din 10 investitori inca nu si-au inceput santierul. Restul lucreaza si sunt in diferite stadii ale executiei: Filtru proiect dupa stadiu

Doar 1 din 5 proiecte reprezinta o constructie noua, cei mai multi beneficiari care vor cumpara mocheta au in derulare lucrari de renovari, reparatii si modernizari.

Filtru proiect dupa lucrari

Vrei sa ofertezi mochete la acesti clienti? Lasa-ne un mesaj mai jos si revenim noi la tine.

In acelasi timp, alti zeci de clienti vor cumpara peste 75.000 mp de covor PVC. S-au specificat si branduri in caietele de sarcini ale proiectantilor! Ai vrea sa vezi ce producatori apar in caietele de sarcini? Lasa-ne un mesaj mai jos si revenim noi la tine.

IBC Focus este  singurul furnizor din Romania care te ajuta sa identifici exact unde sunt clientii tai.