Doua sali de sport din Brasov asteapta oferte pentru 700 mp de parchet

Cerere oferta sala de sport - infopardoseliEste vorba despre amenajarea a doua sali de sport din Brasov, prin reabilitarea a doua hale si transformarea acestora in sali de sport. Salile au suprafata de aproximativ 600-700 mp fiecare, cu inaltimea de 8-10 m.

 

Cerere de oferta:
Beneficiarul a precizat ca lucrarile sunt avansate, in aceasta faza dansul mai are nevoie de oferte cu preturi competitive pentru 700 mp de parchet laminat de 8 mm.

Descrierea investitiei:
Stadiu: beneficiarul a precizat ca lucrarile sunt avansate, in aceasta faza dansul mai are nevoie de oferte cu preturi competitive pentru 700 mp de parchet laminat de 8 mm; polistiren extrudat de 3 cm sau de 5 cm (acesta urmeaza sa fie monat sub parchet); panouri radiante industriale cu infrarosu (se pot trimite oferte si pentru alte solutii de incalzire care sa se preteze la acest tip de obiectiv, insa sunt preferate in primul rand cele cu panouri cu infrarosu). Sunt asteptate oferte doar pentru materiale, nu si manopera (mare parte din lucrari sunt realizate in regie proprie). Proiectul include amenajarea a doua sali de sport prin reabilitarea a doua hale si transformarea acestora in sali de sport. Salile au suprafata de aproximativ 600-700 mp fiecare, cu inaltimea de 8-10 m. Una din sali are montate 2 luminatoare de 12/2 m, iar cealalata are un tavan din beton, cu 5 guri de ventilatie de 70 cm. Ambele au lambriu din PVC.

Persoana de contact:
M*** George, beneficiar, 0748 ****, s****@yahoo.com.

Ai vrea sa ii trimiti o oferta domnului George pentru cei 700 mp de parchet? Lasa-ti datele de contact mai jos sau scrie-ne pe office@infopardoseli.ro, si primesti contactele dansului. Grabeste-te, oferim detaliile primilor 4 interesati sa oferteze.