Cerere oferta rosturi metalice pentru 3000 mp platforme betonate la un depozit ecologic

Cerere de oferta materiale pardoseli

Este vorba despre un Depozit ecologic din cadrul Centrului de Management Integrat al Deseurilor. Valoarea investitie este de peste 11 milioane de euro si este finantare a Consiliului Judetean.

Depozit ecologicConstruirea depozitului ecologic in cadrul proiectului „Sistem de Management Integrat al Deseurilor in Judetul Maramures” . Lucrarile de executie prevad construirea unui depozit de deseuri conform compus din 4 celule, avand capacitate totala de 1.946.466,4 m3 si o suprafata a depozitului propriu-zis de 11,847 ha si care include pentru prezentul contract, urmatoarele facilitati: prima celula a depozitului ecologic avand o capacitate de 450.449,10 m3 si o suprafata de 2,959 ha, sistem de colectare, transport si tratare levigat si a apelor uzate , sistem de colectare a biogazului, cladiri (cladirea administrativa, garaj, atelier auto,etc.-conform Caiet Sarcini), infrastructura specifica (control acces si pod bascula, statie spalare autovehicule, statie de alimentare cu combustibil.), sistem de monitorizare a factorilor de mediu, alte lucrari (cai de acces si drumuri incinta; sistem de colectare a apei pluviale; retele apa, electrice,sanitare,termice; amenajari incinta si imprejmuire).

Stadiu: In data de 20 iulie a inceput amenajarea santierului, in prezent se lucreaza la mai multe obiective prevazute in proiect, in diverse faze. Antreprenorul este interesat de oferte pentru rosturi metalice de 20 cm, pentru platfome betonate (aproximativ 3000 m). Ofertele pot fi trimise pe adresa de email a dnei Za** (dansa doreste sa primeasca fisele tehnice ale produsului, oferta de pret, termen de confectionare/livrare). Proiectul este preconizat a fi finalizat in luna mai a anului viitor.
Cereri materiale: Se asteapta oferta pentru: Rosturi metalice de 20 cm, pentru platfome betonate (aproximativ 3000 m). 
Proiectul: Depozitul ecologic din cadrul Centrului de Management Integrat al Deseurilor
Adresa: S**, jud. Maramures
Trebuie discutat cu dna Z** N**, departamentul de productie din partea antreprenorului, 0742 ***, 0262 ***, prod**@***.ro.
Ofertezi rosturi metalice pentru platforme betonate? Ai acum la dispozitie datele de contact pentru a face oferta constructorului. Trebuie doar sa ne lasi un mesaj mai jos si revenim cu detaliile despre proiect. Succes!