Primăria Oradea construiește un centru de zi pentru copiii din comunități marginalizate

În momentul de față se află în derulare procedura de atribuire a contractului pentru proiectare tehnică și antrepriză aferentă pentru centrul de zi. Cei interesați de a participa la procedura de licitație pot depune ofertele până la data de 9 aprilie.

Cu o valoare de 4.31 mil RON, construcţia va avea suprafața de 1258 mp și se va amplasa paralel faţă de Calea Clujului iar spaţiul verde rămas va fi amenajat ca loc de joacă pentru toţi elevii școlii. Corpul principal al Centrului de zi va avea regimul de înălţime P+1E, iar corpul sălii multifuncționale va avea regim de înălţime Parter înalt, volumul propus fiind adaptat funcţiunilor solicitate.

Funcțiunile care mobilează parterul sunt grupate în jurul accesului principal, unde se va face trierea beneficiarilor centrului, unde vor exista vestiarele şi grupurile sanitare, un izolator cu grup sanitar propriu, sala de mese şi o sală de recreere legătura spre sala multifuncţională şi de asemeni legătura cu etajul prin intermediul casei scării. Sistem constructiv vizează fundații continue din beton, pereți din zidărie de cărămidă, acoperiș tip șarpantă și învelitoare din tabla.

 

Vrei să aflii ce alte proiecte mai are în desfășurare Primăria Oradea? Testează GRATUIT Victa-Asistenta virtuală de vânzări la șantiere.