Produsele din piatra naturala alese in fiecare an de peste 2000 de clienti din tara si strainatate

AGRICIN dezvoltă propriile produse, proiecte și solutii complete pentru clienții sai, cu un raport calitativ însemnat. Compania preia valorile și iscusința traditională breslei pietrarilor și le adaptează secolului 21 creând „Noua manufactură în piatră” prin: tradiție, calitate, creativitate, implicare.

Cu o experiență de 20 de ani, compania AGRICIN a devenit un adevărat punct de referință domeniul pietrei naturale în zona de Est a Transilvaniei și este recunoscută pentru calitatea și profesionalismul serviciilor, implicarea în comunitate, fiind pregătită să ofere întotdeauna suport autorităților publice pentru conservarea patrimoniului și pentru dezvoltare urbană.

Pasiunea pentru prelucrarea pietrei, respectul pentru parteneri și clienți, dorința de a dezvolta o afacere de încredere și de succes, au ajutat la creșterea și asumarea astăzi a unui număr de peste 2000 de clienți anual, din țară și străinătate, care aleg în continuare produsele și calitatea Agricin.

Fabrica & Showroom -ul companiei, cu o întindere pe 10.000 mp , beneficiază de o suprafață cu spații de expunere și depozitare de peste 6.000 mp, în care se regăsesc peste 30.000 mp de materiale în culori variate și potrivite fiecărui ambient. Spațiile noi de producție au permis instalarea utilajelor de ultimă generație, iar la acest moment capacitatea de producție ajunge la 300 metri liniari de produs (glafuri, trepte) pentru fiecare zi lucrătoare. Cu o capacitate de producție de 15.000 mp/lună, Agricin poate face față astăzi unei dezvoltări prin parteneriate, pe o gamă cât mai variată de produse, la nivelul național și internațional.

Principalele produse realizate de Agricin din diferite materiale, într-o varietate de peste 300 de nuanțe de culori și finisaje remarcabile, dau valoare și prestanță proiectelor in care sunt integrate:

Mânuind unul dintre cele mai prețioase materiale naturale – piatra – AGRICIN își dorește să fie un business adaptat noilor tendințe. Ca și materie primă în construcții, piatra naturală înglobează caracteristicile de bază ale viitorului: ecologie și material natural. Provocatoare în prelucrare, dar durabilă, rezistentă și de neegalat în frumusețe- prin prelucrare: șlefuire, mătuire, tăiere, montare pe venaturi – ea se transformă în produs finit. Valoarea pietrei naturale este puternic influențată de calitatea prelucrării acesteia.

Introducând piatra naturală în amenajarea spațiilor private sau urbane, poți să crești valoarea de investiție a acestora, cu condiția ca piatra să fie bine prelucrată și montată.

Puncte de reper care ne definesc istoria, experiența și dorința pentru viitor de a construi împreună cu partenerii și clienții noștri, o afacere de succes bazată pe încredere și pe soluții adaptate nevoilor:

 • capacitate de producție generoasă, bazată pe echipamente de ultimă generație, în valoare de peste 1,5 milioane de Euro; acestea pot asigura cele mai pretențioase și creative prelucrări în cantități variate, de la produse unicat, până la producție în serie
 • linii de producție capabile să asigure comenzi lunare de peste 6.500m.l. de glafuri/trepte și peste 1000m.l. de blaturi, peste 300 de variante modele și culori, din diferite tipuri de materiale (granit, marmură, travertin, andezit, onix și quarțit)
 • peste 30.000m.p. de materiale permanent în stoc, aduse de la importanți furnizori cu tradiție din Italia, Spania, Brazilia, Turcia, China și Bulgaria
 • 14 tipuri de finisaje de bază care pot dezvolta până la peste 100 de alte variante diferite, în funcție de cantitate și perioada de livrare
 • termene de livrare avantajoase, menite să ofere raportul optim de producție între calitatea și cantitatea dorită de client; calitatea acestora fiind susținută și de certificările obținute ISO 9001, ISO 14001 și IQNet
 • participarea la Târguri Internaționale, informarea permanentă despre noutățile din domeniu, întalnirile cu arhitecți, constructori și designeri, ajută echipa de specaliști Agricin să ofere consultanță dedicată pe fiecare proiect

Proiecte proiecte reprezentative:

 • Hoteluri: TELEFERIC 4* Poiana Brașov, ARO PALACE 5* Braşov, CONFORT SUITES 5* Predeal, ORIZONT 4* Predeal, PIEMONTE 4*Predeal ,RUIA 4* Poiana Braşov, AMBIENT 4* Braşov, GERMISARA 4* Geoagiu Băi, BRASOV 3* Braşov, DOLCE VITA 3* Bran, MIRUNA 3* Poiana Brasov.
 • Pensiuni: METROM 3* Braşov, CASA ALBA 3* Ghimbav .
 • Restaurante: ANDO’S Braşov, COLIBA HAIDUCILOR Poiana Braşov, CASINO VESUVIUS Brașov
 • Bănci : VOLKSBANK Braşov, ALPHA BANK Braşov, GARANTI BANK Braşov, BCR BANK Brașov, ING ASIGURĂRI DE VIAȚĂ Brașov, ING BANK Brașov
 • Sedii și reprezentanțe: REPREZENTANȚA VODAFONE București, CLĂDIRE BIROURI KRONSTADT Brașov, SEDIUL ORANGE Cluj Napoca, S.C. HOLVER SRL Brașov, S.C. RIAL SA Brașov, S.C. CONDMAG SA Brașov, S.C. METABRAS SA Braşov, S.C. AGETAPS SRL Braşov, S.C. VECTRA SERVICE SRL Braşov, S.C. DIMA CONSULTING GROUP SRL Braşov, S.C. TRANSILVANIA EXPRES Brașov.
 • Lucrari publice si pații comerciale: BAZINUL OLIMPIC Brașov, REABILITARE CENTRU ORAȘ Sinaia, MAGAZINUL CATO Brașov, CAFENEAUA COFFEAL Brașov, COMPLEXUL LIBERTY Cluj Napoca, MAGAZINUL FLANCO Cluj Napoca, MAXBET București, ELIANA MALL Brașov, CENTRUL CULTURAL REDUTA Brașov, CASA CĂSĂTORIILOR Brașov, TELEVIZIUNEA ROMÂNĂ Târgu Mureș, MONUMENTUL LUPTĂTORILOR ANTICOMUNIȘTI Brașov, AULA UNIVERSITĂȚII TRANSILVANIA Brașov, UNIVERSITATEA TEHNICĂ Cluj Napoca, GARA CFR Cluj Napoca.
 • Teatre: TEATRUL DE OPERĂ Brașov, TEATRUL NAȚIONAL Târgu Mureș, TEATRUL SICĂ
  ALEXANDRESCU Brașov.
 • Sedii: Primării – Brașov, Moieciu, Bran, Zărnești, Codlea, Ghimbav; DIRECȚIA DE MUNCĂ ȘI INCLUZIUNE Brașov; AUTORITATEA NAȚIONALĂ A VĂMILOR București.
 • Biserici: Parohia Ghimbav, Teliu, Greco Catolică Târgu Mureș, Codlea, Ohaba Făgăraș, Predeal, Săcele, Valea Cetății Brașov.
 • Clinici: CLINICA STOMATOLOGICĂ DENTEXPERT Brașov, SPITALUL SF. CONSTANTIN Brașov, SPITALUL NOVA VITA Târgu Mureș, CENTRUL DE DIAGNOSTIC ȘI TRATAMENT ONCOLOGIC Brașov.
 • Centre comerciale: COLOSSEUM București, SIGMA CENTER Cluj Napoca, UNIREA MALL Brașov, HYPERMARKET REAL Berceni, Pan Vitan, Suceava, Galați, Pitești.
 • Beneficiari particulari (avocaţi, medici, arhitecţi, manageri, constructori, etc.) ai unor investiţii personale: placări faţade, trepte interioare sau exterioare, livinguri, băi, şeminee, execuţie glafuri, blaturi, fântâni arteziene şi elemente după stereotomia spaţiului.