Domeniul care a generat cea mai mare cerere de pardoseli PVC in ultima luna

Chiar daca principalul tip de pardoseala specificat in domeniul Medical & Stiintific este covorul PVC, numarul mic de proiecte de acest gen identificat in ultimele 30 de zile a determinat ca doar 23% din totalul cererii sa fie generat de acest sector care cuprinde spitale, cabinete sau laboratoare.

In fruntea tuturor, cu 40% din totalul cererii de covor PVC s-au situat proiectele din domeniul Office si Comercial, in timp ce domeniul Hotel & Relaxare a fost responsabil de 18% din cerere.

Ce cantitati au fost specificate?

Conform datelor centralizate de prospec.ro prin studierea caietelor de sarcini de la santierele active din Romania, in ultimele 30 de zile 239 de proiecte au specificat covor PVC in urmatoarele cantitati:
154.898 de metri patrati | 109 metri liniari | 21 de bucati

Doar un procent mic din aceste proiecte au specificat branduri, insa in cazurile in care arhitectii au specificat branduri, favoritele au fost Tarkett si Gerflor.

Doresti sa fii specificat de arhitecti? Adauga-ti produsele pe Arhispec – cea mai mare biblioteca virtuala cu specificatii de produse pentru constructii!