De ce sa te promovezi la cei mai importanti proiectanti din Romania?

Relatia cu proiectantii este importanta cu orice furnizor sau aplictor de pardoseli. Dar cine poate sa iti spuna cine sunt cei mai importanti proiectanti din Romania?

IBC Focus vine cu solutia: in curand se va lansa a 6 editie a TOP 100 Proiectanti. In afara de analize si sinteze interesante din domeniu, revista “100 Firme de Top in Proiectare de Constructii 2015” va include si topul cu cei mai mari proiectanti din Romania (realizat in functie de cifra de afaceri, numarul de santiere si alte date esentiale) si va ajunge, bineinteles, in mana acestor 100 proiectanti de top. Ei o vor citi.

promotop100p

Si acum te intrebam – cum ar fi ca acesti proiectanti de top sa iti vada macheta in revista? Ai crea o buna impresie si o buna oportunitate de colaborare cu ei. Dar atentie, numarul de machete este limitat si nu mai foarte mult timp la dispozitie.

Decide-te acum pe sfarsitul pregatirilor Topului, pana pe luni 13 octombrie si  poti beneficia de un pachet de PROMOVARE TOTAL (Online+Print), ce include promovarea cu o machete in TOP 100 Proiectanti + 1 articol de promovare aici pe InfoPardoseli. In felul acesta produsele tale vor fi cunoscute atat de cei mai importanti 100 de proiectanti cat si de toata piata de pardoseli.

Click aici pentru a beneficia de acesta oferta.