De peste 10 ani, Spargepiatra.ro aduce in Romania cele mai performante utilaje pentru exploatarea rocilor

Spargepiatra.ro, importator si distribuitor in Romania al celor mai importanti producatori italieni de utilaje pentru exploatarea rocilor – CRIFI (instalatii de spargere si sortare a pietrei), MEC (echipamentelor de spart si despicat piatra, sisteme complet integrate si linii automate) si VERDELLI (echipamente mecanice, hidraulice, electro-hidraulice si automate pentru demolare, recuperare, manipulare si ridicare) – livreaza pe piata din Romania, inca din anul 2003 (de 14 ani!), utilaje performante pentru industria pietrei. Odata cu aniversarea unui deceniu de activitate, prag atins in urma cu 4 ani,  brandul Spargepiatra.ro  si-a marit portofoliul de produse adaugand o noua marca italiana de concasoare si sortatoare mobile de talie mica – KOMPLET System recycling.

Din dorinta de a dezvolta industria de prelucrare a pietrei, compania este focalizata spre consultanta in accesarea de fonduri europene pentru retehnologizarea firmelor care activeaza pe piata pietrei din Romania.

„Scopul nostru este sa oferim solutii complete si personalizate pentru industria de prelucrare a pietrei, iar accesarea de fonduri europene pentru achizitii in acest domeniu este luata in calcul de tot mai multe companii. De aceea, dorim sa dezvoltam componenta de consultanta pentru accesarea fondurilor europene. O alta tinta pe care ne-o propunem este lansarea noilor produse de marca pe care le reprezentam”, a declarat Elena Daniela Sgondea, directorul general al Poema S.R.L., firma care opereaza sub brandul Spargepiatra.ro.

Completeaza formularul de la final pentru a afla mai multe despre promotiile aniversare Spargepiatra.ro!

„Pentru a studia utilajele italiene si performantele acestora, Spargepiatra.ro & Despicambetoane.ro invita agentii economici din domeniu sa interpeleze direct firma noastra, unde vor gasi noutatile in domeniu, precum si consultanta gratuita imediata pentru cei care inca vor sa descopere sau sa aprofundeze calitatea si performatele utilajelor noastre.” a completat Elena-Daniela Sgondea.

Spargepiatra.ro importa si distribuie urmatoarele categorii de echipamente noi si second-hand:

  • utilaje de spargere, selectie, stocare si spalare a pietrei
  • linii complete pentru recuperarea materialelor din demolari sau reciclare
  • instalatii pentru tratarea, decantarea si deshidratarea deseurilor din apele industriale in vederea refolosirii in circuite inchise
  • piese de schimb pentru toate utilajele comercializate

Serviciile Spargepiatra.ro includ montarea si punerea in functiune a utilajelor, consultanta la alcatuirea liniilor tehnologice, la retehnologizare si la echilibrarile de flux, precum si service pentru toate utilajele comercializate.

Printre clientii firmei se numara Minvest Deva, Marmosim Simeria, Hidroconstructia (sucursalele Bistra, Portile de Fier si Sebes), ICIM Arad, Simbac Construct Oradea, Romgan Construct Bacau, Aitatop, Andezit Cut Design SRL, Cubicstone Andezit, Stone Harghita.

Mai multe informatii despre utilajele pe care le comercializeaza, precum si despre activitatea Spargepiatra.ro & Despicambetoane.ro, cu toate resorturile actuale si in dezvoltare, pot fi aflate de pe site-urile companiei: www.spargepiatra.ro , www.despicambetoane.ro, www.traduceretehnica.ro.