„Spațiile se leagă prin pavaje” – concurs de amenjare exterioară pentru studenți și arhitecți

Bucuresti, 16 martie 2016: Elis Pavaje, liderul pieței pavajelor din România, în parteneriat cu Facultatea de Urbanism din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, Asociația Absolvenților Urbaniști și Peisagiști din România și Clubul Studenților Urbaniști, lansează concursul de idei “Spaţiile se leagă prin pavaje”, dedicat reamenajării unuia dintre showroom-urile Elis Pavaje.

Concursul de idei și soluții de amenajare exterioară este adresat studenților și tinerilor absolvenți ai Facultății de Urbanism și Peisagistică din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, București, iar înscrierile se pot face individual sau în echipe de maxim 3 persoane.

Participanții sunt invitați să-și exprime viziunea despre transformarea showroom-ului Elis Pavaje, atât la nivel funcțional, cât și estetic, astfel încât acesta să reprezinte o sursă de inspirație pentru persoanele interesate de amenajarea exterioară a spațiului de locuit prin utilizarea pavajelor. Proiectele participanților trebuie să ilustreze o zonă expozitională care să pună în valoare gama de produse premium Elis Pavaje, prin îmbinarea armonioasă a spațiilor funcționale (zonă acces masini, parcare autoturisme si biciclete, zonă pietonală, gradină rezidențială, grădină urbană, grădină în pantă, zonă de branding) și a elementelor naturale, precum vegetație, lemn, apă, etc.

Concursul este și o bună ocazie pentru studentii și tinerii absolvenți de a-și pune în practică cunoștințele și abilitățile dobândite pe parcursul anilor de studii și de a obține experientă de proiectare.

Înscrierea în concurs se poate face în perioada 16 martie – 15 aprilie, iar data limită de predare a proiectelor este 9 mai 2016.

Proiectele vor fi evaluate de un juriu format din reprezentanți ai Facultății de Urbanism și ai Asociației Absolvenților Facultății de Urbanism, un redactor Home&Deco și reprezentanți ai beneficiarului și inițiatorul concursului – Elis Pavaje. În urma jurizării se vor acorda 3 premii. De asemenea, concurentul a cărui lucrare va fi desemnată câștigătoare, va participa la implementarea soluției propuse alături de echipa de montaj și design a Elis Pavaje.

Showroom-ul Elis Pavaje din Stoenești, jud. Prahova a fost lansat în 2012, fiind în acel moment cel mai mare showroom de pavaje din România. Întins în prezent pe o suprafață de 1.300 mp, acesta expune majoritatea produselor care ies din fabrică: pavele rezidențiale și industriale, dale pentru terase, jardiniere, blocheți, borduri, blocuri de zid, trepte și palisade, în multiple modele, variante cromatice și dimensiuni. În scopul reamenajării, suprafața alocată a fost extinsă considerabil.

Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile pe pagina de Facebook dedicată și pe site-ul Elis Pavaje: https://www.facebook.com/events/1151952328170395/ si www.elis.ro

Despre Elis Pavaje

Infiintata in 1991, in Alba, Elis Pavaje ofera un sistem complet de produse si servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la productie, consultansa si proiectare, pana la transport, montaj si intretinere pavaj. Compania are in prezent doua unitati de productie, care asigura un volum de peste 8.000 mp/zi. Produsele Elis sunt disponibile in retelele de bricolaj, intr-o retea vasta de distribuitori, precum si in showroom-urile proprii din Petresti (Alba) si Stoenesti (Prahova). Pentru detalii, consultati www.elis.ro.

Pentru mai multe informatii: Ruxandra Leparau (Pi2 PR), 0726.386.683, ruxandra.leparau@pi2.ro

 

Visual 1200x900_ELIS