Cum sa utilizezi granitul negru in amenajari interioare?

Stiai ca granitul este al doilea material ca duritate dupa diamant? Astfel, datorita rezistentei sale la uzura, pete, temperaturi extreme, substante chimice, granitul poate fi folosit cu incredere in amenajarile interioare si exterioare.  

Granitul negru ofera spatiului o eleganta aparte. Iata cum ai putea combina granitul negru cu alte elemente:

  • In bucatarie: blat din granit negru cu mobilier alb/crem/maro-inchis/verde-crud/portocaliu; pardoseli din granit negru si blaturi din marmura alba.

granit negru bucatarie

sursa imagini: pinterest.com

granit negru baie

sursa imagini: pinterest.com

  • In living/dormitor: pardoseli din granit negru in combinatie cu mobila crem/alba sau mobila din lemn antichizat.

granit_negru_living

sursa imagini: pinterest.com

  • In spatii comerciale: pentru trepte si pardoseli; in combinatie cu alb si auriu se creeaza impresia de lux.

granit_negru_magazine

sursa imagini: pinterest.com

Pentru ca cea mai buna carte de vizita este portofoliul nostru, iti exemplificam unul dintre proiectele Vinca. Amenajarea interioara si exterioara a restaurantului Noir s-a facut in mare parte cu granit de culoare neagra. Gratie materialelor de calitate furnizate de Vinca, restaurantul Noir are o infatisare stilata, eleganta, ce inspira calitate si profesionalism.

Vinca si-a pus amprenta in realizarea treptelor exterioare si a celor din interior, dar si la placarea pardoselii.

Placile din granit lustruite si fiamate s-au imbinat pentru a crea  un efect estetic deosebit. Treptele de la interior sunt din granit negru piper, nuanta sobra si rafinata, ce se armonizeaza cu celelalte elemente ale scarii interioare. Pardoseala restaurantului este placata cu granit negru mongola.

portofoliu_granit_vinca

sursa imagini: vinca.ro

Vinca se ocupa si de realizarea de finisaje, in atelierele de prelucrare si finisare a pietrei naturale. Astfel, granitul, dar si celelalte tipuri de roci naturale, ies din mainile noastre in diferite forme, la cererea clientilor nostri. Fie ca optati pentru materiale in forma bruta, fie ca va doriti un anumit finisaj sau un anumit tip de prelucrare a pietrei, specialistii nostri va stau la dispozitie pentru satisfacerea exigentelor dumneavoastra.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta personalizata!