Construiește rapid și durabil: Fibro Metals adaugă PISTOALELE ARMABOND în portofoliu său 

Fibro Metals, lider în producția de fibre metalice din Europa de Est, a reușit să se impună pe piață încă de la înființare în 2013. Cu parteneriate pe termen lung stabilite în regiunile Europei, America de Nord și Asia, compania se distinge prin inovație și calitate. O nouă adiție la gama lor este reprezentată de PISTOALELE ARMABOND.

Pistoalele ArmaBond sunt proiectate special pentru legarea fier-betonului și oferă 3 intervale de legare: 8-24, 24-35 și 26-40. Ceea ce face aceste pistoale remarcabile este viteza lor uluitoare – de 6 ori mai rapide decât legarea manuală. Cu un cap de reglare pe 3 dimensiuni și capete interschimbabile pentru diferitele intervale de legare, aceste pistoale sunt extrem de versatile.

Echipate cu acumulator cu celule Samsung, pistoalele dispun de un încărcător dublu pentru 2 baterii Li-Ion de 14.4 V și 2000 mAh, cu motor brushless și ajustare a puterii de reglare. Bateria ArmaPack de 14,4 V/2000 mAh permite realizarea a până la 1800 de legături per încărcare. Cu o singură rotație, poți realiza până la 250 de legături într-un timp incredibil de scurt – doar o secundă pentru fiecare legătură.

Eficiența costurilor este maximizată prin posibilitatea de refolosire a bobinelor, aducând astfel beneficii atât din punct de vedere economic, cât și al durabilității. Pe lângă performanțele excepționale ale PISTOALELOR ARMABOND, beneficiile devin și mai evidente atunci când analizăm costurile asociate. Fibro Metals a introdus o ofertă specială pentru sârma de legat, care poate fi achizitionată la cel mai mic preț de pe piață. Fibro Metals depășește orice așteptare și oferă nu doar performanță și eficiență, ci și oportunități de economie semnificative pentru clienții săi. În plus față de costurile reduse ale sârmei de legat, compania introduce acum un discount de 10% la achiziționarea fiecărui PISTOL ARMABOND.

PISTOALELE ARMABOND de la Fibro Metals sunt alegerea ideală pentru cei care caută să construiască mai bine și mai rapid, aducând o inovație semnificativă în domeniul legării fierului-beton.

Dacă ești curios să afli mai multe detalii despre această inovatoare și eficientă soluție pentru legarea fier-betonului, te invităm să descarci oferta detaliata. Acest document cuprinde toate informațiile esențiale despre PISTOALELE ARMABOND de la Fibro Metals.