Analiza IBC Focus: Cei mai activi arhitecti de ansambluri rezidentiale din Romania

 Portofoliul de proiecte și anii de experiență cântăresc greu în decizia de a colabora cu o firmă de arhitectură. Așadar, dacă ai în plan construcția unui spațiu de birouri, o listă cu cei mai activi arhitecți din acest sector ar fi extrem de utilă. Dorești să investești în construcția unui ansamblu rezidențial? E important să știi ce arhitecți au avut cele mai multe și reprezentative lucrări de acest gen.

Având în vedere că volumul investițiilor imobiliare din România a fost estimat la aproximativ un miliard de euro în 2017, vă propunem să citiți în noul număr al revistei Arhispec un clasament al celor mai activi arhitecți din sectorul rezidențial.

Cu ajutorul asistentei de vânzări la șantiere – Victa, am reușit să generăm printr-o filtrare ușoară o listă care cuprinde 677 de companii din România care au proiectat în ultimii ani sau lucrează în prezent la proiectarea de ansambluri rezidențiale.

1. ARHIMAR SERV

Arhimar Serv, companie de arhitectură din Cluj-Napoca, care ocupă locul al 4-lea în analiza Cele Mai Puternice 100 Firme de Arhitectură din România 2017, este fruntașă ca număr de proiecte de ansambluri rezidențiale – cu un total de 28 de proiecte de acest gen în ultimii 9 ani. Portofoliul companiei este reprezentat în proporție de 47% de clădiri rezidențiale private. Compania a finalizat recent 7 imobile de locuințe și are în prezent în fază de proiectare un complex cu 140 de apartamente, spații office și spații comerciale.

Citește continuarea acestui articol în noul număr al revistei ARHISPEC MAGAZIN.