Află care sunt județele cu cele mai multe proiecte de parcări și zone pietonale

De la începutul acestui an, VICTA – asistenta virtuală de vânzare la șantiere a identificat la nivel național 146 de proiecte din domeniul de infrastructură care reprezintă parcări și zone pietonale.

Bihorul, Clujul și Constanța sunt județele în care au fost identificate cele mai multe proiecte din aceast subdomeniu.
Iată 3 dintre aceste proiecte pe care le poți oferta:

1. Clădire parcaje multietajate, județ Bihor

Se propune realizarea unor clădiri unitare, alcătuite din două corpuri de clădire. Un corp de clădire cu un regim de înălțime de S+P+2 E amplasat la frontul străzii George Barițiu va adăposti funcțiuni administrative și relații cu publicul pentru serviciul de părcari municipal și clădirea propriu-zisă a parcajului, lipită de aceasta în spatele ei, având un regim de înălțime de D+P+2E. În urma studierii acestei soluții a rezultat o clădire de parcaje cu 340 locuri de parcare (325 pentru autoturisme, 6 pentru handicapați și 9 locuri pentru motociclete), având aria desfășurată de 6.768,00 mp și o clădire de birouri cu un regim de înălțime de S+P+2E (spații administrative, birouri) având aria desfășurată de 1.442,00 mp.

2.Parking suprateran cu 2S+P+4E+5E+6E, 400 de locuri de parcare, județ Cluj

Proiectul prevede construcția unui parking cu o capacitate de 400 de locuri de parcare, inclusiv destinate persoanelor cu dizabilități deținătoare de autoturisme, dispus în regim de înălțime 2S+P+4E+5E+6E. Parkingul va avea o suprafață de 1532 mp, iar valoarea proiectului se ridică la peste 25 mil lei. Durata realizării proiectului tehnic este de 6 luni, iar durata pentru execuție este de 18 luni.

3.Parking 2S+P cu 292 locuri de parcare, loc de joacă pentru copii și teren de basket, județ Cluj

Proiectul prevede construcția unui parking cuprinzând 292 locuri de parcare dispus în regim 2S+P. Din capacitatea de 292 locuri de parcare, 8 sunt destinate persoanelor cu dizabilități, 9 pentru mașini electrice, 11 pentru mașini mari. Sunt prevăzute, de asemenea, 30 de locuri de parcare pentru motociclete și scutere, 65 locuri de parcare pentru biciclete. Suprafața desfășurată a parkingului este de 9390 mp.

Ești interesat să ofertezi aceste șantiere? 

Solicită un DEMO gratuit la VICTA, singura asistentă virtuală de vânzare la șantiere.