A fost lansat primul magazin online de unde poti comanda beton in Romania

In prezent pare ca nu exista aproape niciun produs pe care sa nu il poti comanda de pe internet, insa in ceea ce priveste produse mai neconventionale cum ar fi betonul, ideea unui magazin online parea ceva foarte indepartat…asta pana cand producatorul de ciment Holcim Romania a decis ca e momentul sa aduca betonul in online.

Clicbeton.ro este proiectul prin care Holcim isi doreste sa ajunga pe santierele din Romania cu livrari de betoane din reteaua Holcim sau de la statiile partenere.

Produsele si serviciile de pe platforma clicbeton.ro acopera proximitatea statiilor ecologice de betoane ale Holcim Romania din Bucuresti, Ilfov, Ploiesti, Craiova, Brasov, Sibiu, Targu Mures, Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare sau Timisoara. In ceea ce priveste pretul, acesta variaza in functie de zilele si intervalul de livrare ales.

Grupul LafargeHolcim, cu sediul central in Jona, Elvetia, este prezent in Romania cu 2 fabrici de ciment in Campulung si Alesd, o statie de macinare, 13 statii ecologice de betoane, 3 statii de agregate, 2 statii de lianti speciali si terminale de ciment in Bucuresti, Turda si Roman, avand la noi in tara investitii totale de peste 700 de milioane de euro.

Sursa articol: profit.ro