Infrastructura: investitiile lunii martie

Potrivit unui studiu desfasurat de IBC Focus privind impactul epidemiei cu COVID-19 asupra pietei constructiilor, specialistii estimeaza faptul ca statul va incerca sa redreseze piata prin intermediul proiectelor de Infrastructura.

Pana cand se vor lua aceste masuri, am incercat sa analizam prin intermediul modulului Market Intelligence de pe VICTA.ro numarul proiectelor de acest tip monitorizate in luna martie a anului curent. In categoria investitiilor de infrastructura se numara, printre altele, lucrarile la caile ferate, parcurile, zonele pietonale, poduri/pasake, proiectele rutiere, santierele navale.

Judetele Dambovita, Constanta si Timis se afla in topul clasamentului in ceea ce priveste proiectele de infrastructura, beneficiind de cele mai multe astfel de investitii:

Din punct de vedere valoric, cele mai mari investitii in infrastructura se realizeaza in judetul Bucuresti, Brasov si Timis.

Vrei sa ofertezi la proiectele de infrastructura aflate in faza de executie? Cere un demo GRATUIT pentru VICTA – asistenta virtuala de vanzari la santiere.