2021: Tendințe pentru pardoselile office

Când vine vorba despre pardoselile spațiilor de birouri, rezistența, aspectul și durabilitatea sunt factori extrem de importanți. Acestea sunt supuse la trafic intens și, mai mult, au responsabilitatea de a reda într-un mod atractiv identitiatea companiei. Iată câteva tendințe pentru 2021 care pot îndeplini aceste condiții:

Pardoseli din beton șlefuit

Pentru spațiile de birouri care au mult trafic, pardoselile din beton șlefuit sunt o alegere populară. În ceea ce privește tendințele 2021, betonul șlefuit se potrivește cu estetica multor spații de birouri moderne. În plus, necesită o întreținere mai mică decât alte tipuri de pardoseli, cum ar fi mochetele, și sunt mai puțin predispuse la uzură. Ca atare, betonul șlefuit este una dintre opțiunile durabile din zilele noastre, creând, totodată, un aspect elegant și contemporan în general.

Pardoseli din vinil

O altă opțiune durabilă pentru zonele de birou cu trafic intens este pardoseala din vinil. Vinilul vine într-o gamă variată de stiluri pentru a se potrivi spațiului dumneavoastră de birou, inclusiv modele de piatră naturală sau lemn. Pardoseala din vinil este extrem de rezistentă, durabilă și reprezintă o alegere atractivă și ușor de instalat.

Mochete

Pentru un spațiu mai cald și mai primitor, mocheta continuă să fie una dintre cele mai populare alegeri de pardoseală pentru birouri individuale. Principalul avantaj pe care îl are mocheta față de alte tipuri de pardoseală este că absoarbe sunetul, creând un spațiu de lucru mai liniștit. Deoarece acestea vin într-o gamă largă de modele, există un stil care să se potrivească oricărui spațiu de birou. Mochetele sunt minunate pentru a face un spațiu de birou să se simtă mai confortabil și mai primitor.

De exemplu, Mocheta Divino de la Sonerg  se impune prin eleganță ,stil și o paleta de culori ofertantă. De asemenea, aceasta se poate folosi pentru o pardoseală prevăzută cu încălzire.

Vinil de lux (LVT)

Pardoseala LVT oferă căldura și confortul mochetei, cu durabilitatea și practicitatea vinilului. În plus, pardoseala LVT vine într-o serie de modele și texturi, care pot fi aranjate pentru a oferi spațiului de birou un aspect atractiv. O alegere practică și durabilă, pardoseala LVT este ușor de curățat și de întreținut. Ca atare, este una dintre cele mai populare tendințe de pardoseală pentru 2021.

Plăcile LVT ISOCORE Click System de la Floor Cover Solutions sunt prevăzute cu un underlay integrat și sunt mai ușoare decât plăcile clasice de LVT. O altă noutate în cazul acestor plăci o reprezintă varietatea de dimensiuni disponibile.