2021: Tendințe pentru pardoselile office

Când vine vorba despre pardoselile spațiilor de birouri, rezistența, aspectul și durabilitatea sunt factori extrem de importanți. Acestea sunt supuse la trafic intens și, mai mult, au responsabilitatea de a reda într-un mod atractiv identitiatea companiei. Iată câteva tendințe pentru 2021 care pot îndeplini aceste condiții:

Pardoseli din beton șlefuit

Pentru spaÈ›iile de birouri care au mult trafic, pardoselile din beton È™lefuit sunt o alegere populară. ÃŽn ceea ce priveÈ™te tendinÈ›ele 2021, betonul È™lefuit se potriveÈ™te cu estetica multor spaÈ›ii de birouri moderne. ÃŽn plus, necesită o întreÈ›inere mai mică decât alte tipuri de pardoseli, cum ar fi mochetele, È™i sunt mai puÈ›in predispuse la uzură. Ca atare, betonul È™lefuit este una dintre opÈ›iunile durabile din zilele noastre, creând, totodată, un aspect elegant È™i contemporan în general.

Pardoseli din vinil

O altă opÈ›iune durabilă pentru zonele de birou cu trafic intens este pardoseala din vinil. Vinilul vine într-o gamă variată de stiluri pentru a se potrivi spaÈ›iului dumneavoastră de birou, inclusiv modele de piatră naturală sau lemn. Pardoseala din vinil este extrem de rezistentă, durabilă È™i reprezintă o alegere atractivă È™i uÈ™or de instalat.

Mochete

Pentru un spaÈ›iu mai cald È™i mai primitor, mocheta continuă să fie una dintre cele mai populare alegeri de pardoseală pentru birouri individuale. Principalul avantaj pe care îl are mocheta față de alte tipuri de pardoseală este că absoarbe sunetul, creând un spaÈ›iu de lucru mai liniÈ™tit. Deoarece acestea vin într-o gamă largă de modele, există un stil care să se potrivească oricărui spaÈ›iu de birou. Mochetele sunt minunate pentru a face un spaÈ›iu de birou să se simtă mai confortabil È™i mai primitor.

De exemplu, Mocheta Divino de la Sonerg  se impune prin eleganță ,stil È™i o paleta de culori ofertantă. De asemenea, aceasta se poate folosi pentru o pardoseală prevăzută cu încălzire.

Vinil de lux (LVT)

Pardoseala LVT oferă căldura È™i confortul mochetei, cu durabilitatea È™i practicitatea vinilului. ÃŽn plus, pardoseala LVT vine într-o serie de modele È™i texturi, care pot fi aranjate pentru a oferi spaÈ›iului de birou un aspect atractiv. O alegere practică È™i durabilă, pardoseala LVT este uÈ™or de curățat È™i de întreÈ›inut. Ca atare, este una dintre cele mai populare tendinÈ›e de pardoseală pentru 2021.

Plăcile LVT ISOCORE Click System de la Floor Cover Solutions sunt prevăzute cu un underlay integrat și sunt mai ușoare decât plăcile clasice de LVT. O altă noutate în cazul acestor plăci o reprezintă varietatea de dimensiuni disponibile.