Zona cu cele mai multe investiții din domeniul Medical în 2018

Nord-Estul țării conduce detașat în ceea ce privește numărul de investiții din domeniul Medical, conform asistentei virtuale de vânzări la șantiere, Victa. Cu 140 astfel de proiecte anunțate în ultimele anul curent, această zonă se bucură de atenție sporită din partea specialiștilor în construcții care dezvoltă proiecte de interes cu o valoare estimată ce depășește 195 mil. RON. Totuși, din punct de vedere al valorii, Bucureștiul se află în vârful clasamentului acestui tip de investiții, proiectele din aceasta zonă însumând o valoare totală estimată de peste 7 mld. Ron.

Din numărul total de proiecte la nivel național, cele mai multe sunt construcții cu destinația de spital (499), cabinete medicale (189),  centre de îngrijire (48).

În ceea ce privesc județele cu cea mai intensă activitate, remarcăm faptul că județul Iași ( 56) și Suceava (31) sunt cele care au atras cel mai mare număr de investiții în ultimele 11 luni în zona Nord-Est. La nivel național, top 3 județe arată astfel: Iași (56), Bihor (34 proiecte) și București (33 proiecte).

 

Vrei toate șantierele din Nord-Vestul țării la un click distanță? Asistenta virtuală de vânzare la șantiere VICTA te poate ajuta. Solicită un demo GRATUIT pe: www.victa.ro