Unde gasesti un partener de incredere pentru lucrari de hidroizolatii si pardoseli?

Specializati in servicii destinate lucrarilor de hidroizolatii si pardoseli!

Domeniul de activitate al companiei MILUCON se imparte in doua directii: de la lucrari de hidroizolatii, la lucrari pentru pardoseli. Aceste doua categorii importante se ramifica in subcategorii adiacente celor doua servicii de baza.

Prin urmare, lucrarile profesionale de hidroizolatii sunt disponibile si realizate pentru terase, fundatii si subsoluri, pereti sau hale si sunt realizate in functie de caracteristicile suprafetelor ce trebuie hidroizolate. De aceea, sunt utilizate diferite tehnici si materiale pe baza de membrane bituminoase, membrana pvc sau materiale poliuretanice.

Pentru cea de-a doua categorie de servicii caracteristice companiei MILUCON se afla lucrarile complexe si profesionale pentru pardoseli. Aceste lucrari sunt ramificate in functie de materialele si tehnicile utilizate si se impart astfel: lucrari pentru pardoseli epoxidice, lipite, poliuretanice, din beton, industriale, pentru exterior sau interior.

pardoseli-exterioare-poliretanice

Sisteme de degivrare si incalzire in pardoseala pentru spatii industriale

In plus, compania Milucon dispune de toata tehnologia necesara pentru instalarea celor mai profesionale sisteme de degivrare si incalzire in pardoseala si sunt destinate, in special, pentru spatiile industriale unde fluxul activitatilor este constant, iar buna lor desfasurare determina prosperitatea afacerilor clientilor ce activeaza intr-un domeniu in care siguranta si buna-starea angajatilor este direct proportionala cu randamentul acordat tipurilor de activitati din domeniul respectiv.

degivrare-acoperis

Robert Milu – Pe fundamentul experientei sale de antreprenor construieste cea mai puternica firma – MILUCON ii poarta numele

Aceasta ilustrare reprezinta unul dintre punctele-cheie ale experientei acumulate de Robert Milu, director al firmei Milucon, in toti anii de dezvoltare a uneia dintre cele mai puternice companii din domeniu. Experienta dlui Robert Milu acumulata in toti anii de activitate este fundamentul pe care numerosi clienti isi construiesc si realizeaza cele mai importante proiecte din Romania.

Dezvoltarea constanta a echipei de profesionisti, adoptarea celor mai moderne tehnologii, utilizarea echipamentelor, materialelor si utilajelor performante reprezinta o constanta de nestramutat pe drumul succesului cladit cu fiecare lucrare sau proiect ale caror calitate finala este in conformitate cu cerintele si planurile de constructii ale clientilor ce apeleaza la serviciile companiei MILUCON.

Standarde importante si impuse de servicii realizate la orice inaltime

Compania Milucon, prin intermediul serviciilor sale realizate de o echipa de profesionisti, dispune de solutii tehnice profesionale pentru impermeabilizarea oricarui tip de suprafata, realizeaza inca din faza incipienta de proiectare cele mai durabile lucrari de hidroizolatii (atat pentru interior, cat si pentru exterior – cu sau fara aflux de apa).

Consultanta personalizata in functie de proiectul dvs.

In plus, prin intermediul serviciului de consultanta al departamentului de relatii cu clientii, sunt asigurate cele mai optime caracteristici intre raportul dintre pret si anvergura proiectului. Fiecare client este tratat individual, fapt determinat de elaborarea celor mai veritabile solutii in vederea realizarii unui volum maxim de sarcini, determinat de performanta utilajelor si competenta angajatilor. Clientului ii sunt furnizate in timp real toate datele dispuse intr-o forma accesabila ce cuprind informatiile necesare cu privire la tehnologia impusa de proiectul acestuia.

Ce ne recomanda?

Compania Milucon detine intreg personalul necesar de ingineri si muncitori calificati si utilizeaza tehnologii inteligente adecvate pentru toata gama de solutii tehnice din domeniul constructiilor si realizeaza lucrari complexe si de durata, in conformitate cu planurile si proiectele clientilor, fie ca acestia sunt reprezentati de firme specializate in domeniul industrial sau persoane fizice dornice sa isi imbunatateasca calitatea vietii din cadrul unitatii sau casei de locuit.

Milcon-logo