TEMPINI SOLUTIONS: Feel at home

Din 1921, Tempini s-a consacrat drept una dintre cele mai importante companii italiene de furnizare a finisajelor din domeniul construcţiilor şi arhitecturii de interior şi exterior.

De 11 ani suntem prezenţi în România, Timişoara fiind sediul central al operaţiunilor din Europa de Est. Printre referinţele noastre enumerăm proiecte cunoscute la nivel internaţional:

  • „Pădurea Verticală” (Vertical Forest) din Milano
  • Proiectul biroului de arhitectură Boeri
  • Colaborare pentru amenajarea ansamblului rezidenţial CityLife, proiectat de binecunoscuţii arh. Zaha Hadid, Daniel Libeskind şi Arata Isozaki.

Ne diferenţiem de tot ceea ce există pe piaţa din România prin expertiza şi actualizările constante ale celor mai inovative produse de pe piață, dar și prin relațiile bune, stabilite cu furnizori din domeniu, colaboratorii şi clienţii Tempini. Portofoliul de produse al companiei include: ceramică, parchet, tapet, mozaic, obiecte sanitare și mobilă.

CONSULTĂ WEBSITE-UL Tempini Solutions PENTRU MAI MULTE DETALII PRIVIND OFERTA DE SERVICII A COMPANIEI

Atât consultanții Tempini din Timișoara cât și cei din București participă constant la training-uri de specialitate pentru a fi la curent cu toate noutățile internaționale. Astfel reușesc să ofere întotdeauna soluții personalizate pentru un design autentic. Întrucât produsele se pot adapta conform cerințelor fiecărui proiect în parte, aceștia oferă o serie de sfaturi prețioase și utile.

Anul 2021 este un an aniversar, deoarece Tempini împlinește 100 de ani de la fondarea brandului. Acesta este anul în care Tempini va lărgi gama de produse și va aduce în România produse de design ce vor depăși cele mai exigente așteptări. Designul este pasiunea Tempini, iar lucrurile cele mai frumoase se nasc din pasiune. Astfel va fi prezentată estetica ambientală la un nivel superior.

Activitatea companiei în imagini
Solicită mai multe informații despre companie folosind formularul de mai jos sau consultă catalogul de servicii și produse oferite de Tempini Solutions.