Sud: Piața de pardoseli industriale în ultimele 3 luni

Conform datelor analizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în ultimele 3 luni au fost monitorizate 204 proiecte industriale din zona de Sud a țării la care se estimează necesar de pardoseli epoxidice și din beton elicopterizat. Cumulat, acestea se întind pe o suprafață de peste 870 mii mp, iar valoarea estimată a investițiilor se ridică la 1,39 miliarde RON.

Cele mai multe astfel de proiecte au fost identificate în Călărași (40). De asemenea, au fost monitorizate și 37 proiecte în Argeș, 35 în Prahova, 31 în Giurgiu, 26 în Dâmbovița, 24 în Ialomița și 11 în Teleorman.

Segmentarea proiectelor pe subdomenii

Cele mai multe investiții indutriale la care se estimează necesar de pardoseli epoxidice și din beton elicopterizat sunt spații de depozitare (109 proiecte). De asemenea, au fost identificate și 58 spații de producție, 21 spălătorii auto, 19 proiecte de zoo/bio tehnie și 26 ateliere de reciclare.

Domeniul industrial: pe ce șantiere se lucrează?
  • Unitate de procesare produse vegetale pentru preparate culinare cu tehnologie inovatoare, Călărași
victa.ro
  • Hală producție oțet alimentar, Prahova
  • Hală depozitare materiale de construcții, Argeș
CE TIP DE FINANȚARE AU PROIECTELE ANALIZATE?

Peste 95% dintre proiectele la care se estimează necesar de pardoseli industriale au finanțare privată. Mai exact, au fost monitorizate 195 investiții private, una publică și 8 cu finanțare public-privată.

Domeniul industrial: cei mai activi arhitecți în ultimele 3 luni

În ultimele 3 luni au fost identificate 49 firme de arhitectură care au executat lucrări industriale în zona de Sud a țării. În funcție de numărul proiectelor, cele mai active companii sunt MODVEST CONSTRUCT 2000 și BIA ASSENZA GABRIELA EUGENIA, fiecare cu 3 proiecte.

Domeniul industrial: cei mai activi constructori în ultimele 3 luni

45 antreprenori generali care au executat lucrări industriale în Sud au fost identificați în ultimele 3 luni. Potrivit VICTA.ro, cele mai active companii sunt NESS PROIECT EUROPE (3 proiecte), CONFIO CONSTRUCT (2 proiecte), BAUPARTNER CONSTRUCT (2 proiecte) și AQUILA CONSTRUCT