Stabilizatoare de rosturi care elimina instabilitatile pe loc si pentru totdeauna

Stabilizatoare rosturi - infopardoseliDe cele mai multe ori, problemele cele mai mari a unei pardoseli apar pe linia rosturilor acestuia. Rosturile sunt cele mai fragile puncte ale unei pardoseli, a caror margine/muchie se poate rupe, conducand la un rost foarte lat, cu o margine neregulata. Aceste rosturi creeaza probleme traficului, rotile stivuitoarelor lovind marginile acestora, distrugand in continuare betonul din aceasta zona, respectiv cauzand defectiuni majore rotilor si nu numai. In acelasi timp, viteza traficului trebuie redusa foarte mult in aceste zone, existand chiar si pericolul rasturnarii marfurilor transportate.

Una din cauzele aparitiei acestor probleme in zona rosturilor este cedarea stratului suport al pardoselii si, automat, deplasarea pe plan vertical a unei placi fata de cealalta. In aceste situatii, una dintre muchii ajunge mai sus fata de cealalta si acesta, ramanand neprotejata, va fi lovita si distrusa de rotile stivuitoarelor sau ale altor utilaje.

Stabilizatoare rosturi - infopardoseli 1Stabilizatoare rosturi - infopardoseli 2Cea mai noua solutie tehnica aparuta la noi in tara este stoparea acestor deplasari folosind Stabilizatoarele de Rosturi care, spre deosebire de solutiile tehnice cunoscute deja, ofera o solutie rapida, durabila si cu costuri reduse. Aceste Stabilizatoare de Rosturi redau integritatea rosturilor, eliminand instabilitatea imediat dupa montarea acestora, fara sa fie nevoie de niciun timp de asteptare.

Un alt mare avantaj al montarii acestor Stabilizatoare fata de sistemele folosite pana acum este ca se poate calcula costul exact al interventiei, inainte de a incepe lucrarile.

Mai mult decat atat, aceasta solutie rezolva problema pentru totdeauna. In cazul in care, datorita unor miscari accidentale pe plan vertical ale placilor din beton (de exemplu o contractie brusca a betonului), strangerea acestor Stabilizatoare se slabeste, acestea pot fi restranse prin simpla actionare a surubului din componenta acestor Stabilizatoare. Astfel se reda strangerea necesara functionarii sistemului

Stabilizatoare rosturi - infopardoseli 3Beneficiile Stabilizatoarelor de rosturi:
• Restaureaza stabilitatea placilor de beton pe linia rosturilor;
• Se instaleaza foarte rapid, fara sa perturbe activitatea zilnica de pe pardoseala;
• Rezultatele sunt dovedite, masurabile – miscarile pot fi masurate inainte si dupa instalare;
• Creste imediat productivitatea, scazand costurile de mentenanta a utilajelor transportoare si accelerand viteza activitatilor desfasurate;
• Reduce drastic costul reparatiei pardoselilor si toate implicatiile acestora;
• Scade, fara costuri suplimentare, riscul aparitiei accidentelor si riscul degradarii produselor transportate;
• Creste profitabilitatea prin imbunatatirea eficientei operatiunilor si prin scaderea costurilor de intretinere.

Sistemul este conceput in asa fel incat sa poata fi montat cu minimul de scule si utilaje necesare, fiind nevoie doar de o masina de carotat, un aspirator de apa, o cheie dinamometrica si un ciocan de cauciuc. Astfel este foarte accesibil si cu un minim instructaj prealabil, poate fi montat de orice societate de constructii.

Stabilizatoare rosturi - infopardoseli 4

Deplasarile relative ale rosturilor inainte si dupa instalarea stabilizatoarelor
Pentru informatii suplimentare, va rugam nu ezitati sa ne contactati!

office@skotechsolutions.com