The City of Green Buildings Conference

Homepage Banner Conference

THE CITY OF GREEN BUILDINGS CONFERENCE
8 Septembrie – Cluj-Napoca
Dezbatere referitoare la conceperea cladirilor verzi si transformarea
cladirilor existente in cladiri verzi

Asociatia The City of Green Buildings, are placerea de a va invita la a doua editie a The City of Green Buildings Conference, care va avea loc in data de 8 Septembrie 2015, in Cluj-Napoca la hotelul City Plaza, incepand cu orele 9:00. Este o ocazie unica, care nu trebuie ratata deoarece se vor prezenta si discuta cele mai recente inovatii, tendinte, preocupari, provocari practice, politice si comerciale intalnite in domeniul cladirilor sustenabile, dar si cele mai bune solutii adoptate.

Editia de anul acesta a conferintei se bazeaza pe o tema incitanta asupra întrebarii “to build or to transform?”, mai precis asupra provocarilor intalnite cand se doreste reabilitarea cladirilor existente pentru a indeplini cerintele necesare unei atestari din punct de vedere a sustenabilitatii.

Totodata, in cadrul conferintei veti avea ocazia sa descoperiti noi talente care ar putea aduce un plus companiei dumneavoastra. Membrii Asociatiei The City of Green Buildings au anuntat participarea celor mai buni studenti de la noi din tara, dar si din Algeria, Egipt, Germania, Portugalia si Italia.

600x72 Conference

La conferinta The City of Green Buildings Conference vor fi prezenti ca si speakeri, persoane care se implica activ in lumea cladirilor verzi. Printre keynote speakerii confirmati in momentul de fata se numara: domnul Dr. Dorin BEU – Presedinte al Comitetului National Roman de Iluminat, domnul Serban Tiganas – Presedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania, domnul Dr. Andrei Ceclan – Doctor in cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, doamna Anamaria Stroia – Expert de mediu, domnul Dr. Calin Ciugudeanu – Doctor in cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca.

Daca nu v-am starnit inca curiozitatea, atunci trebuie sa stiti cateva dintre temele principale care vor fi dezbatute: „Cladiri verzi in sectorul public”, „A pastra sau a inlocui, dilema constructiilor viitorului”, respectiv “Auditul energetic si studii de caz asupra cladirilor cu consum aproape zero de energie”.

Daca activati in domeniul energetic, a cladirilor sustenabile, arhitectura, ingineria constructiilor, auditului energetic sau alte domenii conexe, sau doriti sa urmati o cariera in acest domeniu, inscrieti-va la conferinta pe site-ul www.thecityofgreenbuildings.com.

Companiile interesate, au posibilitatea de a-si expune munca in acest domeniu prin intermediul standului pus la dispozitie de catre organizatori. Pentru mai multe informatii, va rugam sa-i contactati utilizand site-ul acestora.

Logo_CenterReamintim ca printre organizatori se numara: Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Asociatia Studentilor Facultatii de Instalatii din Cluj-Napoca, Liga Studentilor Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, Asociatia Studentilor Constructori din Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Romanian Green Building Council, respectiv cel mai recent partener al evenimentului nostru E.ON Romania.