Solutii inovatoare de hidroizolatie pentru inlaturarea celui mai mare inamic al locuintei: UMIDITATEA

Una dintre cele mai grele provocari cu care se confrunta in zilele noastre structurile de beton consta in patrunderea apei in materiale constructiei si formarea umiditatii care slabeste structura suprafetelor constructiei, atat la exterior, cat si la interior. Deteriorarea si coroziunea straturilor determina crearea condensului si aparitia mucegaiului, care ridica probleme atat pentru siguranta locuintei, cat si pentru starea de sanatate a locatarilor.

Solutiile de renovare si hidroizolatie antrenate de inginerii MILUCON asigura protectie impotriva daunelor provocate de cele mai extreme conditii meteorologice si durabilitate care intrece speranta de viata a solutiilor conventionale de izolatie a cladirilor, utilizate in domeniu pe piata din Romania.

Durata de viata a constructiilor

Cimentul a fost utilizat din cele mai vechi timpuri pentru consolidarea constructiilor si ramane, in prezent, materialul de baza in implementarea proiectelor de arhitectura, fie ca este vorba despre cladirile de locuinte sau spatiile industriale, hale de productie si cladiri de birouri. Ca fiecare conglomerat realizat pe baza de ciment, betonul are anumite cerinte chimice si fizice care trebuie respectate in faza de proiectare si constructie, pentru a evita deteriorarea structurilor ahitecturale.

In ceea ce priveste hidroizolatia si finisajele efectuate pentru durabilitatea teraselor, balcoanelor si a suprafetelor exterioare cladirii, trebuie adus in atentia clientilor faptul ca aceste structuri sunt expuse pericolului de a se fisura, datorita mediului si conditiilor meteorologice, dar si in urma uzurii si odata cu trecerea timpului.

Solutiile Milucon pentru consolidarea cladirilor si finisaje de exterior

Specialistii Milucon recomanda urmatoarele servicii de hidroizolatii si pentru pardoseli si alte tipuri de lucrari complementare:

 • Hidroizolatia fundatiei cladirii si a teraselor;
 • Hidroizolatie cu bituminoasa;
 • Hidroizolatii bazine si subsoluri;
 • Montaj pardoseli interior si exterior pe baza de ciment;
 • Impermeabilizare si finisaje exterioare;
 • Turnare sape, betoane, constructii acoperisuri;
 • Solutii de degivrare;
 • Servicii de termoizolatie.

Despre compania Milucon

Compania Milucon exceleaza la nivel national in domeniul tehnologiei acoperisurilor verzi, a solutiilor inteligente pentru izolatii si instalatii pardoseli, cu o expertiza in domeniul constructiilor de peste 10 ani. Misiunea companiei este sa contribuie la redefinirea oraselor, prin implementarea de solutii inteligente pentru hidroizolatie si dezvoltarea de solutii ecologice pentru un mediu urban cat mai verde.

Dupa ce, in cei 10 ani de experienta pe piata romaneasca, a ajuns sa detina peste 80% din segmentul online al pietei private de profil, Milucon si-a propus sa cucereasca si piata europeana, avand proiecte in tari precum Germania, Franta, dar si piata din Marea Britanie.

Experienta, certificare si portofoliu – Date concrete

 • 10 ani de experienta pe piata romaneasca;
 • Proiecte la nivel mondial in urmatorii 5 ani;
 • Peste 71 de mii de metri patrati de lucrari de hidroizolatie efectuate cu succes;
 • Circa 40 de mii de metri patrati de pardoseli implementate in ansambluri de birouri si ansambluri rezidentiale din intreaga tara;
 • Certificate: ISO 9001 : 2008, ISO 14001 : 2005, OHSAS 18001 : 2008;
 • Clienti de renume: Institutul de Cercetare Eli NP Laser Magurele, Fabrica de rulmenti Koyo din Alexandria, Showroom Romexpo Bucuresti, Mall Vitan Bucuresti, Onix Residence, Nat Rom, Hotel Pestera, s.a.m.d.

Date de contact

Pentru a beneficia de expertiza inginerilor nostri, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: 0766 419 049 sau pe adresa de e-mail office@milucon.ro. Pentru mai multe informatii despre noi, accesati website-ul: www.milucon.ro