Societatea BENCOMP SRL – cel mai mare producător de profile WPC (lemn compozit) din Sud-Estul EUROPEI – caută firme din toată țara interesate de colaborare pentru MONTAJ

Firmele cu experiență anterioară în montarea de pardoseli pentru terase, garduri, lambriuri exterioare pentru placări clădiri etc au prioritate. Acest lucru nu este însă obligatoriu, întrucât asigurăm training in fabrica noastră atât pentru montaj cât și pentru înțelegerea particularităților materialului WPC (lemnul compozit).

BENCOMP SRL este în căutare și de firme din toată țara interesate să devină REVÂNZATOR autorizat.

  1. Avantaje pentru firmele care devin Montator si Revânzător (se poate și ambele în același timp!) pentru profilele WPC BENCOMP:
  • Includerea în portofoliu a unui produs revoluționar, ecologic și cu un potențial de creștere remarcabil datorită eleganței împrumutate de la lemn și a rezistenței și durabilității în timp preluate de la plastic.
  • Posibilitatea de creștere a cifrei de afaceri și implicit a profitului.
  • Intrarea într-un parteneriat pe termen lung cu un producător din România, care va asigura know-how, suport, training și oportunitatea de dezvoltare continuă prin includerea de noi produse în portofoliul de producție.


Vă rugăm sa ne transmiteți o prezentare scurtă a societății Dvs., care să conțină domeniul de activitate și experiența anterioară relevantă pentru scopul nostru, nr. de salariați etc la adresa de e-mail vanzari@wpcromania.ro, bineînțeles însoțite de datele de contact pentru a putea să luam legătura cu Dvs.

Data workshop: 19 februarie 2022

Locatie: la sediul fabricii noastre, in Buzau – Aleea Industriilor nr. 5