Proiect tip carte de vizita: peste 2800 mp de pardoseala epoxidica pentru Showroom si Service Erebus

Datorita calitatilor incontestabile ale pardoselii epoxidice, spatiile care necesita suprafete plane, netede si rezistente, sunt acoperite cu sistemele moderne de pardoseala pe baza de rasini epoxidice.

Compania Milucon exceleaza in lucrari majore de pardoseli si se impune printr-o vasta experienta in domeniu, ingineri calificati, materiale de inalta calitate si solutii tehnice adaptate chiar si celor mai complexe lucrari. Compania dezvolta si asigura servicii premium de hidroizolatii si pardoseli, precum: hidroizolatii acoperisuri  si terase verzi, realizare sape, solutii de degivrare, betoane etc.

Service auto Erebus Romexpo – 2.850 mp de pardoseala epoxidica

Pentru a va convinge de profesionalismul acestei companii romanesti, va prezentam unul dintre proiectele de succes al firmei Milucon – realizarea pardoselii epoxidice din cadrul service-ului auto Erebus Romexpo, dealer Opel si Volkswagen, situat in Bucuresti. Acest dealer a debutat pe piata auto din tara in anul 2000 si a decis recent modernizarea service-ului si showroom-ului Erebus, in colaborare cu un Milucon, iar rezultatele sunt exceptionale. Acest tip de pardoseala a fost aplicata pe o suprafata de 2.850 mp, acoperind astfel zona in care se desfasoara lucrarile de reparatii si diagnoza auto din cadrul service-ului.

Scopul acestui proiect a fost realizarea unui sistem de pardoseala adecvat fluxului de trafic intens, dar si greutatii variate a masinilor supuse verificarilor si reparatiilor. De asemenea, pardoseala turnata rezista actiunii unor substante agresive precum uleiuri de masina, scurgeri de combustibili si alti factori cu efecte negative asupra integritatii pardoseli.

Cum a reusit echipa Milucon sa bifeze atat criteriile functionale, cat si cele estetice?

Procedurile de punere in opera a pardoselii epoxidice s-au desfasurat in urmatorul mod:

  • Curatarea suprafetei suport in profunzime;
  • Pregatirea suprafetei printr-o serie de procedee specidice – Sablare, frezare si scarificare cu utilaje moderne specializate;
  • Deschiderea rosturilor de lucru si umplerea acestora cu mortar epoxidic;
  • Eliminarea resturilor de lemn sau alte materiale si turnarea mortarului epoxidic;
  • Aplicarea sistemului epoxidic in varianta finala;
  • Efectuarea ultimelor finisaje si retusuri.

Pentru ca service-ul sa beneficieze de protectie impotriva infiltratiilor de apa si umezelii excesive, acesta a fost supus si lucrarilor de hidroizolatie, o suprafata de 2.200 mp fiind acoperita cu membrane bituminoase performante. La implementarea acestui proiect s-au folosit utilaje profesionale de sablare a betonului, precum si utilaje de frezare menite sa ofere planeitate zonelor cu denivelari.

In timpul acestor operatiuni, mediul de lucru a fost controlat cu ajutorul unui aspirator industrial pentru colectarea prafului, astfel ca personalul a beneficiat de conditii optime de munca, precum si de o suprafata mereu curata, lipsita de praf.

Milucon.ro – Compatibilitate si profesionalism

Pe langa atentia sporita acordata curatarii si pregatirii suprafetei ce urma sa fie acoperita cu sistemul de pardoseala epoxidica, specialistii Milucon au luat toate masurile necesare pentru ca suportul pe care se va aplica compozitia pe baza de rasini epoxidice sa fie compatibil cu acestea. Asadar, datorita solutiilor tehnologice de ultima generatie, profesionalismului si dorintei continue de perfectionare si afirmare, Milucon a reusit sa finalizeze cu succes acest proiect.

Service-ul auto Erebus Romexpo devine astfel parte a unui portofoliu cu lucrari complexe, remarcat printre altele si datorita amprentei pe care Milucon o lasa oriunde intervine cu servicii si lucrari de pardoseli, dar si hidroizolatii de foarte buna calitate.