Culorile clasice si formele indraznete primeaza pe piata pavelelor

In materie de amenajari exterioare, pavarea curtii, gradinii, aleilor, trotuarelor, parcarilor sau a pietelor publice a devenit alegerea fireasca, mai ales datorita aspectului estetic superior suprafetelor cimentate sau asfaltate.

Dar, cu toate ca optiunile in materie de forme si culori de pavele sunt foarte vaste, pavelele in culori clasice castiga teren in fata celor colorate. Acest lucru se datoreaza investitiilor publice sau dezvoltatorilor imobiliari, care fac alegeri sigure, neutre in materie de culori, dar compenseaza cu forme indraznete.

pavaje-clasice

Conform unui mare producator de pavele, cele mai comandate culori pentru pavarea intregii curti sunt gri, rosu si nuante apropiate de aceste culori, precum gri-antracit sau portocaliu-maro. In ceea ce priveste formele, clientii sunt deschisi la mai multe variante, in functie de destinatia spatiului pe care doresc sa il paveze.

Zonele pietonale folosesc cel mai adesea modele rotunjite, ascutite, rustice sau ecologice, in timp ce locuintele private fac alegeri mai variate, in functie de gusturi si de culorile predominate.

Doresti sa afli proiecte care au nevoie de pavele? Acceseaza www.raportuldeinvestii.ro