Sisteme de incalzire si degivrare – Solutii profesionale pentru locuinte si spatii industriale

Necesitatea de a mentine confortul termic in locuinte si spatii unde se desfasoara activitati umane a determinat aparitia unor sisteme noi de incalzire, mai sigure si mai eficiente decat metodele traditionale folosite pana acum. Totodata, deszapezirea cailor de acces, rampelor si acoperisurilor trebuie asigurate acolo unde ninisorile sunt abundente, aceste masuri fiind necesare pentru siguranta oamenilor si protectia imobilelor.

Milucon asigura cele mai eficiente servicii de incalzire si degivrare prin intermediul unor echipamente de ultima generatie, capabile sa ofere performanta in orice conditii de exploatare. Pentru un confort termic sporit, compania proiecteaza si executa sisteme de incalzire in pardoseala adaptate in functie de tipul pardoselii.

Fii pregatit de iarna: solicita o oferta pentru sisteme de incalzire si degivrare de la Milucon!

In ceea ce priveste exteriorul imobilelor, serviciile de degivrare sunt ideale pentru prevenirea depunerilor de gheata si zapada pe anumite suprafete sau topirea acestora in cazul unor caderi semnificative de precipitatii.

Sistemele implementate sunt sigure, ofera un randament sporit si au un consum redus gratie automatizarii inteligente care sta la baza solutiilor implementate de specialistii Milucon.

Incalzirea in pardoseala – O (re)sursa de caldura cu multe beneficii

Pentru ca este important sa cunoasteti toate beneficiile sistemelor de incalzire in pardoseala, iata cateva aspecte mai putin cunoscute despre aceasta metoda eficienta.

  • Incalzirea in pardoseala este compatibila cu aproape orice tip de pardoseala

Indiferent ca suprafata pardoselei este acoperita cu gresie, parchet, marmura sau alte finisaje, specialistii Milucon gasesc cea mai potrivita solutie pentru incalzirea locuintelor.

  • Confort termic chiar si atunci cand temperatura ambientala este scazuta

Deoarece caldura vine de jos in sus si incalzeste prima data membrele inferioare ale proprietarilor, precum si obiectele cu care intra in contact, senzatia de confort este prezenta chiar si atunci cand temperatura aerului din incapere nu este foarte ridicata.

In cazul sistemelor de incalzire clasice, persoanele resimt senzatia de frig la picioare chiar si atunci cand temperatura ambientala este destul de ridicata.

  • Economii la facturile de intretinere

Din punct de vedere financiar, acest sistem de incalzire ofera eficienta energetica superioara. Altfel spus, costurile la incalzire scad cu pana la 25% pe an, in functie de suprafata ce trebuie incalzita si nivelul de termoizolatie al locuintei. Cum este posibil?

Deoarece caldura se pierde mai greu, temperatura ambientala se mentine fara consumul unor resurse suplimentare.

Incalzire si degivrare spatii pentru diferite suprafete

Pe langa sistemele de incalzire in pardoseala, Milucon asigura degivrarea oricaror spatii sau zone in care se doreste eliminarea efectelor mai putin placute ale temperaturilor scazute si precipitatiilor inghetate.

Astfel, se pot monta cabluri incalzitoare electrice pentru degivrarea calilor de acces (scari exterioare, platforme de incarcare, pavaje, alei etc.), balcoane, terase, zone de acoperis, jgheaburi si burlane, tevi si conducte. Cablurile sunt instalate sub beton sau asfalt, fara sa le fie afectata eficienta.

Consultanta profesionala – Date de contact

Pentru a beneficia de caldura pe tot parcursul iernii, facturi mai mici si suprafete exterioare uscate, fara risc de accidente, Milucon este compania care va poate oferi solutia dorita. Specialistii de aici va stau la dispozitie cu servicii de proiectare si executie, dar si consultanta specializata. Asadar, pentru informatii suplimentare despre sistemele de incalzire si degivrare oferite, accesati website-ul www.milucon.ro sau telefonati la numarul: 0766 419 049.