Elimina orice infiltratie si maximizeaza rezistenta betonului din parcarile auto cu sistemele de protectie de la BASF!

Avem următoarea problemă: prea multe mașini și spații de parcare solicitate la maximum. Nevoia proiectării de parcări eficiente și durabile a devenit o prioritate în planificarea urbană. În acest context, pe lângă design, sustenabilitate, securitate sau eficiența împărțirii spațiului, o parcare auto poate rezista în timp doar cu sisteme certificate de protecție a betonului.

Doresc mai multe informații despre sistemele de protecție a betonului în parcările auto

Soluțiile BASF pentru protecția parcărilor auto sunt certificate în conformitate cu Normativul German DIN V 18026 și EN 1504-2!

Sistemele MasterSeal Traffic din cadrul Diviziei pentru Construcții a BASF oferă suprafeţe de trafic multi-strat, care sunt personalizate pentru a rezista la cerinţele cu care se confruntă fiecare proiect individual. Acestea sunt ideale pentru proiectele noi, lucrările de reabilitare şi recondiţionarea rapidă a locurilor de parcare, rampelor şi rampelor spiralate.

Selecţia largă de culori disponibile semnifică faptul că şoferii pot beneficia de orientare și ajută la asigurarea unui aspect clar structurat al parcărilor auto. Acestea sunt compuse din :

  • Amorsă – care stabilește o fixare monolitică a sistemului pe stratul suport prin penetrarea porilor și capilarelor betonului în profunzime.
  • Strat de intermediar / Strat de uzură – compus din rășini poliuretanice de diferite elasticități, aplicate sub formă lichidă cu rol de impermeabilizare a plăcii de beton și de amortizare a stresului mecanic.
  • Strat final – care creşte rezistenţa la uzură şi rezistenţa chimică, oferind o varietate de posibilităţi pentru designul colorat al spaţiului de parcare.

⚠ De ce este importantă aplicarea sistemelor de protecție a betonului în parcări?

Structurile de parcare sunt supuse unor factori de stres ce pot conduce în timp la afectarea integrității structurale a construcției dacă nu sunt luate măsuri de protejare a betonului. Printre principalii factori de stres întâlniți în parcările auto se numără:

Mișcări ale solului sau ale elementelor de construcție | Variații termice | Carbonatare | Apa din precipitații | Sărurile de degivrare | Poluanți atmosferici | Scurgeri de lichide de la mașini | Traficul auto intens

Doresc o ofertă de preț pentru sistemele de protecție BASF

Recomandări BASF în funcție de zonele de aplicare

Pentru zonele suspendate: sistemul MasterSeal Traffic 2264, care are la bază o membrană poliuretanica impermeabilă cu elasticitate de 800% sau sistemul hidroizolator MasterSeal 6689, cu elasticitate de 425% și întărire rapidă, aplicabil prin șpreiere

Apasă aici pentru o ofertă de preț pentru acest produs

Pentru zonele de radier: sistemul MasterSeal Traffic 2255, care are la bază o membrană poliuretanică impermeabilă cu elasticitate 65%, capabil să acomodeze minim fisurile statice.

Apasă aici pentru o ofertă de preț pentru acest produs

Pentru zona de rampe: sistemul MasterSeal Traffic 2262 ideal pentru zonele supuse unui nivel de uzură ridicat; absoarbe tensiunile și rezistă forțelor de frecare.

Doresc o ofertă de preț pentru acest produs