Azi in proiectare…maine in derulare. TOP investitii de avut in vedere pentru ofertare in primavara

Branduri in caietele de sarciniFinalul de an 2015 se prezinta aglomerat in domeniul pardoselilor in Romania. Proiectele la care se doreste finalizarea lucrarilor anul acesta sunt in plina desfasurare. Indiferent de tipul lucrarii sau destinatia cladirii, lucrarile de pardosire sunt si ele foarte active si deseori se cere ca pardoseala „sa fie gata daca se poate… pe ieri”.

Cu toate astea, mai e putin si toti vom avea parte de cateva saptamani de concediu de relaxare si odihna cu ocazia sarbatorilor de iarna. Cu toate astea, unii si-au asigurat deja proiecte si clienti cu care incep anul 2016.

Odata intorsi cu forte proaspete, ne astepta planuri marete de a incepe bine anul si de a depasi realizarile din 2015.

100 cele mai interesante investitii anuntate pentru primavara anului 2016

Click aici pentru a vedea 100 Proiecte de TOP in 2016

Pardoseli in Ungaria - infopardoseliIn acest sens, aruncam o privire la cum va fi piata investitiilor in primele luni din 2016. La urma urmei, ce azi e in proiectare, maine va fi in derulare!

Am alcatuit o lista cu exact 100 de proiecte si investitii dintre cele mai interesante, anuntate pentru urmatoarea perioada in Romania. CLICK AICI PENTRU A LE VEDEA. In momentul de fata, la unele se lucreaza la proiectul tehnic, altele de curand au obtinut certificatul de urbanism, iar unii acum si-au stabilit constructorul si promit ca vor incepe lucrarile odata cu noul an ce vine.

Lista contine proiecte aflate acum in stadii de proiectare sau licitatie, dar care sunt preconizate sa inceapa in primavara lui 2016. Sunt proiecte mari din toate domeniile de constructii civile si industriale: rezidentiale, industriale, birouri si comerciale, horeca, sportive, medicale, sociale si de comunitate.

Mai jos am pregatit o lista cu 16 proiecte la care sigur va fi nevoie de pardoseala (din cele 100 mentionate anterior), iar daca doriti sa aveti o imagine de ansamblu asupra celor 100 de investitii, lasati-ne datele de contact si revenim in cel mai scurt timp pentru a vedea cele 100 de investitii.

Rezidential:

Ansamblu rezidential1. Ansamblu de imobile S+P+11E – locuinte colective in Brasov. Proiectul include un total de 400 de apartamente. Beneficiarul a mentionat ca lucrarile vor incepe in primavara anului viitor.

2. Ave Village – 14 vile in Ilfov. Suprafata totala de 2800 mp. Lucrarile vor incepe undeva in martie iar constructorul a fost stabilit. Se asteapta oferte pentru structura si finisaje.

Industrial:

hala industriala3. Fabrica produse zaharoase in Ialomita. Suprafata constructie 5400 mp. Pe partea de executie s-au purta deja discutii cu cativa constuctori insa inca nu s-a luat decizia finala. Se pot trimite oferte pentru materiale de constructii.

4. Hala de productie si birouri in Alba. Suprafata 5200 mp. A fost incheiata procedura de primire a ofertelor pentru antrepriza generala, urmeaza sa fie analizate acestea si sa fie luata o decizie privind antreprenorul in urmatoarele saptamani. Antreprenorul general se va ocupa de lucrare la cheie.

Birouri:

Trafic intens - infopardoseli 75.  Cladire de birori si locuinte P+4E in Cluj. S-au depus actele pentru autorizatia de constructie si se doreste ca lucrarile sa demareze in primavara anului viitor.

6. Birouri 3S+D+P-3+D6+12E in Bucuresti. Suprafata: 55.000 mp. Stabilirea antreprenorului general va mai parcurge cateva etape si cel mai probabil nu va fi definitivata pana la finalul anului.

Comercial:

Trafic intens - infopardoseli 67. Reabilitare, reconfigurare interioara nivele centru comercial D+P+5 in Dolj. Investitia se ridica la peste 22 milioane de lei. Se doreste reconfigurarea conceptului si modernizarea interiorului centrului comercial.

8. Mall in Satu Mare. Suprafata 27.000 mp. Stadiu: se lucreaza la demolarea cladirii de pe terenul pe care urmeaza sa fie realizata constructia noua. Urmeaza sa fie organizata o licitatie pentru stabilirea constructorului, lucrarile vor demara anul viitor.

Hotel si relaxare:

889. Amenajare teren de golf, spatii de cazare si servicii in Alba. Se lucreaza la proiectul tehnic. Se doreste realizarea unui teren de golf cu dotarile si spatiile aferente. Se vor construi spatii de cazare si servicii: hotel, restaurante, piscina, lacuri, vile de inchiriat, terenuri de sport etc.

10. Amenajarea unui parc sportiv de 13.000 mp in Bihor. Momentan se lucreaza la proiectul tehnic. Dupa aceasta etapa va fi realizata documentatia tehnica necesara pentru organizarea licitatiei pentru stabilirea constructorului.

Sportive:

Sala de sport - cerere de oferta Infopardoseli11. Sala de sport cu tribuna 180 locuri in Salaj. Investitie estimata la peste 5 milioane de lei. Data limita de depunere a ofertelor: 10.12.2015.

12. Sala de sport scolara in Iasi. Investitie 2,6 milioane lei. A fost finalizat de curand proiectul tehnic, se asteapta ordinul de incepere de la beneficiar. Constructorul a mentionat ca cel mai probabil lucrarile vor demara anul viitor, dse asteapta oferte in special pentru pardoseli sportive.

Medicale:

Cabinet medical13. Lucrari de executie – Spitalul Orasenesc in Arges. Suprafata de 2300 mp. Se lucreaza la demolarea vechiului spital si la curatarea terenului, dupa spusele beneficiarului lucrarile la constructie vor demara in luna decembrie.

14. Consolidare si reamenajare Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov – Corp B. Investitie de 19,4 milioane lei. In noiembrie a fost ridicat contractul semnat. La acel moment nu era nimic stabilit legat de proiect, nici legat de subantrepriza sau de ofertare. Fiind vorba si despre realizarea proiectarii, cel mai probabil lucrarile nu vor demara in acest an.

Sociale si comunitate:

centru de agrement Constanta415. Unitati locative modulare, lucrari tehnico-edilitare aferente – Campus Social in Constanta. Investitie de 34 milioane de lei. A fost stabilita firma care se va ocupa de proiectarea si executiea lucrarilor. Acestea vor demara dupa finalizarea documentatiei tehnice. Oferte si prezentari pentru materiale se pot trimite responsabilului de proiect.

16. Construire Centru Cultural Mitropolit Iacob Putneanul in Suceava. Investitie de peste 10 milioane de lei. Au fost semnate recent contractele pentru proiectare si executie. A fost dat ordinul de incepere pentru proiectare. Dupa spusele antreprenorului, lucrarile la constructie vor demara peste 3-4 luni, oferte si prezentari sunt asteptate.

Completeaza-ti mai jos datele de contact si vezi lista cu cele 100 de investitii mari din Romania pe care NU VREI SA LE RATEZI IN OFERTARE IN PRIMAVARA 2016.