Se anunță o nouă etapă a ansamblului rezidențial Tractorul S+P+9E+10Er, 119 unități locative

Un nou ansamblu rezidențial de 3 blocuri distribuite în regim S+P+9E+10Er și  S+P+8E+9Er cu un total de 119 apartamente este în momentul de față autorizat, construcția urmând să fie demarată în primavară. Este vorba de două blocuri cu 9 etaje plus unul retras, cu câte 43 de apartamente și un alt bloc, cu 8 etaje și un etaj retras, cu 33 de apartamente. Toate cele trei blocuri au proiectate și subsoluri, iar la parter sunt prevăzute spații comerciale. Suprafața estimată a proiectului depășește 7000 mp.

Sursă: Mediafax

Cele 3 imobile reprezintă cea de-a patra fază a ansamblului. Investitorul are în dezvoltare ansamblul Top City ce presupune construcția a peste 1500 unități locative în cartierul Tractorul. După ce proiectul a fost adaptat, dezvoltatorul imobiliar a obținut recent și autorizația de construcție pentru trei noi blocuri care vor avea un total de 119 apartamente. Este vorba de două blocuri cu 9 etaj plus unul retras și un alt bloc, cu 8 etaje și un etaj retras. În conformitate cu autorizația, dezvotlatorul se obligă să realizeze și drumuri, parcări și spații verzi în incinta proprietății.

 

Ești interesat să descoperi toate ansamblurile rezidențiale care urmează a fi demarate? VICTA îți poate pune toate aceste informații la dispoziție. Solicită un demo GRATUIT: www.victa.ro