S-a lansat cea mai mare biblioteca online cu documentatii tehnice pentru arhitecti si proiectanti

IBC Focus, companie de marketing in constructii, lanseaza www.arhispec.ro – o platforma cu spatiu nelimitat de stocare – pe care designerii, proiectantii si arhitectii din Romania o pot folosi in mod gratuit pentru documentare si spatiu de lucru atunci cand realizeaza un proiect.

Utilizare simpla si fara limite

Inca de la prima accesare, proiectantii gasesc aici documentatii tehnice ale produselor adaugate de catre producatorii din Romania si din strainatate. Pentru ca platforma permite adaugarea fisierelor in  formate ca BIM, CAD, pdf, jpg, proiectantii isi pot face o idee clara asupra produselor prezentate, acestea fiind insotite de imagini, fise tehnice, CAD si chiar studii de caz.

arhispec-300x211De asemenea, Arhispec permite proiectantilor care isi realizeaza un cont (gratuit) sa comunice cu colegii lor, sa impartaseasca opinii in spatiul virtual securizat sau sa isi creeze pentru fiecare proiect propriile directoare in care sa adauge produsele de care sunt interesati.
„Acest proiect este unic in Romania si a fost creat cu intentia de a stoca intr-un singur loc si de a aduce la indemana arhitectilor, proiectantilor si designerilor optiunile pe care le au atunci cand sugereaza produsele pentru un proiect. Totodata, platforma este o uriasa sursa de inspiratie pentru proiectantii care doresc constructii inovatoare in Romania, un google al materialelor de constructii”, a declarat Andrei Spataru, CEO IBC Focus.

IBC Focus invita asadar toti producatorii de materiale de constructii din Romania sa isi deschida un cont pe www.arhispec.ro si sa isi adauge produsele in biblioteca virtuala. De asemenea, arhitectii, proiectantii si designerii sunt invitati sa profite de acest spatiu pentru a cunoaste in detaliu piata de posibilitati din Romania si din imprejurimi.   

IBC FOCUS, agentie de marketing in constructii, are ca scop principal furnizarea de cereri de oferta catre companiile care vand materiale sau servicii in constructii. In afara serviciilor de promovare si obtinere de leaduri, detinem cele mai complexe baze online de date cu santiere active din Romania si din Ungaria. Suntem lideri in monitorizarea pietei de constructii din Romania cu o experienta de 10 ani.

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre ne puteti contacta la adresa marketing@ibcfocus.ro sau la numarul de telefon 0264 430 013