Rezolva rapid si eficient hidroizolarea aleilor sau teraselor cu probleme de infitratii!

Cu un istoric de peste 35 de ani in productia de rasini poliuretanice  si cu export in peste 68 de tari, pe 4 continente, Alchimica Building Chemicals este unul din jucatorii de top la nivel mondial. Gama variata de sisteme poliuretanice pentru hidroizolatii, pardoseli, adezivi, sigilanti fac din Alchimica un furnizor apreciat si respectat.

Alchimica acorda o foarte mare importanta cercetarii si inovatiei, lucru demonstrat prin lansarea anuala pe piata a minim 4 produse complet noi si a altor 4-5 produse imbunatatite.

Printre aceste sisteme se afla si HYPERDESMO T – rasina poliuretanica transparenta cu o rezistenta la imbatranire de minim 10 ani(nu se ingalbeneste) care se poate folosi atat ca hidroizolatie transparenta peste gresie sau granit, hidroizolarea obiectelor din lemn, dar si pe post de binder pentru covoarele decorative din piatra.

Zero infiltratii cu STONECARPET!

Produsul inovator prezentat in acest articol se numeste STONECARPET sau HIDROQUARTZ/HIDROMARM  si este un conglomerat de agregate de marmura si HYPERDESMO T .

HIDROQUARTZ si HIDROMARM sunt doua sisteme create de catre ALCHIMICA pentru piata din Romania si constau in hidroizolatie lichida pe baza de membrana poliuretanica HYPERDESMO, peste care se aplica covorul de piatra. Aceste sisteme au fost concepute pentru a rezolva rapid si eficient hidroizolarea teraselor sau balcoanelor cu probleme de infiltratii si fara decopertarea placarii existente.

STONECARPET este un sistem decorativ creat pentru acoperirea aleilor sau teraselor peste placarea existenta sau in anumite cazuri direct peste betonul existent.

Prin malaxarea agregatelor cu rasina se obtine un material omogen care se aplica cu ajutorul racletei si astfel se obtine o suprafata continua, fara rosturi sau imbinari. O caracteristica de baza a acestui produs este faptul ca este drenant. Rezistenta la inghet foarte ridicata face ca acest produs sa nu poata fi dislocat de catre inghetarea apei chiar daca este acoperit in totalitate.

Faptul ca este continuu ii confera acestui sistem intaietate fata de placarile ceramice clasice, eliminand astfel problema rosturilor care sar si permit infiltarea apei.

La nivel national Alchimica Building Chemicals dispune  de o retea de aplicatori autorizati, iar  pentru zona Bucuresti-Ilfov de echipe proprii.

Mai multe informatii: www.hidroizolatii.ro | www.spuma.ro | www.pardoseala.net