Renovarea Centrului Social de Urgență pentru Adulți din Satu Mare: 100 de proiecte de renovare a Centrelor Sociale cu montaj de gresie în 2023

Primăria Municipiului Satu Mare, prin Direcția de Asistență Socială, a început renovarea Centrului Social de Urgență pentru Adulți luna trecută, cu scopul de a îmbunătăți condițiile de trai pentru persoanele nevoiașe.

Până în prezent, au fost efectuate următoarele lucrări cum ar fi, schimbarea gresiei pe o suprafață de peste 80 de metri pătrați. înlocuirea plaselor de protecție împotriva insectelor în întreg centrul, schimbarea obiectelor sanitare, zugrăvirea interioară și efectuarea unor reparații necesare.

Aceste lucrări nu doar modernizează spațiile folosite de beneficiari, ci și contribuie la igienizarea și împrospătarea aspectului general al locației. De asemenea, cei 50 de beneficiari ai centrului participă activ la curățenia spațiilor interioare.

Ofertează la peste 100 de proiecte în 2023, care vizează montajul de gresie în scopul renovării centrelor sociale.

Analizând situația șantierelor urmărite prin intermediul platformei Victa.ro, au fost identificate 100 de proiecte care vizează montajul de gresie în scopul renovării centrelor sociale , în ultimul an. Aceste proiecte ocupă o suprafață totală a șantierelor de 127.394 mp cu un necesar de 37.902 de mp de gresie, conform specificațiilor din caietul de sarcini, și presupun o investiție estimată la 393.37 milioane lei. 84 de proiecte fiind finanțate din bani publici.

Iată cum se prezintă situația la nivel național:

Pentru cei interesați de evoluțiile în domeniul construcțiilor și mai ales în ceea ce privește utilizarea gresiei, platforma Victa.ro oferă oportunități valoroase pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți și pentru a explora proiecte promițătoare din județul tău.