Cereri de Ofertă: Materiale pentru Acoperirea Pardoselii la Spitalul Regional de Urgență Cluj

La 12 iunie 2024 a fost demarată procedura de atribuire a contractului pentru execuția lucrărilor de construcții pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj, incluzând clădirea principală, heliportul, racordarea la utilități, construcții anexe, un parc fotovoltaic și amenajări exterioare. Ofertele pot fi depuse până pe 2 septembrie 2024, iar termenul de execuție este de 40 de luni. Valoarea totală a proiectului este estimată la 2,02 miliarde RON, iar stadiul fizic al lucrărilor era de 12% la 24 mai 2024. Companiile interesate sunt invitate să acceseze Victa.ro pentru detalii despre cererile de ofertă pentru borduri, covor PVC și geotextil.

Spital Regional de Urgență Cluj: Procedura de Atribuire a Contractului pentru Execuția Lucrărilor de Construcții

La data de 12 iunie 2024, a fost demarată procedura de atribuire a contractului pentru execuția lucrărilor de construcții (Pachet 2) pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj. Proiectul prevede construirea unei clădiri principale a spitalului, unui heliport, racordarea la utilități, construcții anexe, un parc fotovoltaic și amenajări exterioare. Ofertele pentru acest contract se pot depune până la data de 2 septembrie 2024.

Termenul de execuție a lucrărilor este stabilit la 40 de luni, ceea ce înseamnă că proiectul trebuie finalizat până în 2028, dacă lucrările încep conform planului. Valoarea totală estimată a proiectului este de 2,02 miliarde RON.

În prezent, stadiul fizic al lucrărilor este de 12%, conform raportului din 24 mai 2024, care include detalii specifice privind organizarea de șantier și execuția anumitor structuri. Aceste detalii sunt esențiale pentru a evalua progresul proiectului și pentru a identifica eventualele întârzieri sau provocări.

Pentru companiile interesate de ofertare la acest proiect de infrastructură medicală, au fost estimate necesitățile de Borduri 11797 ml, Pavaj 25079 mp, Covor PVC 79518 mp și Geotextil 8013 mp. Acestea sunt invitate să acceseze platforma Victa.ro pentru mai multe detalii și pentru a depune cereri de ofertă.