Fora Doors știe secretul tehnologiei perfecte de fabricare a ușilor de interior

Ușile interioare reprezintă partea funcțională a interioarelor cu care interacționăm zilnic, fie că vorbim de locuința personală, biroul în care lucrăm sau hotelul în care ne petrecem vacanța. Indiferent de spațiul pentru care sunt destinate ușile de interior, Fora Doors pune accentul pe crearea de designuri cu adevărat unice, în care accentul este susținut de funcționalitate fără erori. Făcute cu profesionalism, ușile furniruite „EMPERO” fac orice spațiu mai sigur și mai confortabil.

În România, compania Fora Doors  este reprezentantul fabricii din Ucraina începând cu anul 2016.

Fora Doors prezinta clientilor sai o tehnologie perfectă. Eleganță simplă, făcută în întregime din lemn de cea mai înaltă calitate, care la prima vedere captivează prin formă și design impecabil.  Perfecțiunea formei și frumuseții în fiecare linie. Acest fapt este rezultatul muncii profesionale a meșterilor experimentați dar si  atenției speciale la fiecare unitate de produs.

La fabricarea ușilor din lemn natural este folosită o tehnologie avansată, care respectă pe deplin standardele internaționale.

Secretul tehnologiei perfecte? Umiditatea perfectă!

Lemnul este uscat în camere speciale cu umiditate de 8-10%. Camera de uscare previne riscul redimensionării ulterioare a funcționării ușii din lemn masiv. Eliminarea atentă, foarte precisă și completă a oricăror defecte, noduri sau a locurilor de descompunere a țesutului din copac.

Toate șabloanele trec prin mai multe etape de respingere. Una dintre cele mai avansate tehnologii utilizate în producție – este fuziunea pieselor la dimensiunea cerută. Tehnologia Mikrospikes mărește semnificativ rezistența și durabilitatea structurii. Barele se lipesc cu adeziv modern pentru lemn, apoi se îmbină sub presiune înaltă pe tot perimetrul.

(sursa foto: Facebook Fora Doors)

Lipirea este realizată printr-un adeziv care devine lichid la o temperatură de 130 °C. La această temperatură semifabricatul este strâns la un loc. Următorul proces este acoperirea pieselor cu furnir natural. Lipirea este realizată ca un adeziv special, la o temperatură de 100-110 °C prin presă.  Tehnologia „EMPERO” implică și lucrul manual, fiind  foarte atenți în crearea fiecarui element al structurii ușilor. Astfel, panourile ajustate, slefuite de râșnițe manual si folosirea în producție  numai a furnirului din lemn natural.

Fora Doors poziționează produsele lor – uși furniruite – în Bucuresti. Atitudinea profesională față de fiecare model, indiferent de prețul final. Și totul trebuie să fie perfect – începând cu materialele de înaltă calitate și terminând cu fabricarea celor mai mici detalii.