Prima organizație destinată femeilor din industria pardoselilor este în căutare de fondatori

Un grup de profesioniști în pardoseli din SUA a anunțat lansarea oficială a Women in the Floorcovering Industry (WIFI), o organizație care oferă resurse și relații pentru femeile din industria pardoselilor.

Inițiativa a coincis cu Ziua Internațională a Femeii, care sărbătorește realizările sociale, economice, culturale și politice ale femeilor. 

În timp ce există multe grupuri de rețele informale axate pe femei în industria pardoselilor, scopul WIFI este de a combina talentele acestor profesioniști într-o organizație formalizată.

Inspirată de experiențele personale și de rețeaua din cadrul industriei, echipa de organizare a declarat că își propune să construiască infrastructura necesară pentru a crea un grup durabil și să stabilească WIFI pe un trend ascendent. În primele trei luni, grupul intenționează să solicite contribuții din partea industriei pentru a ajuta la stabilirea priorităților organizației, pentru a dezvolta un consiliu director și membri fondatori. De asemenea,  o parte din fonduri vor fi alocați pentru a planifica un program de evenimente pentru 2021, atât virtuale cât și fizice.

Ca mândră nativă din Dalton și antreprenor în pardoseli, am experimentat personal puterea de a lucra în rețea cu alte femei și susținătorii lor din industria pardoselilor”, a declarat Emily Morrow Finkell, fondator și CEO, Emily Morrow Home. „Există un sentiment de înrudire profundă în industria noastră și, oferind femeilor un loc în care să își împărtășească experiențele și aspirațiile, sperăm să încurajăm creșterea și abilitarea personală și profesională, consolidând astfel industria în ansamblu” ,a adăugat aceasta.

WIFI solicită calitatea de membru printr-un sondaj menit să identifice prioritățile și interesele grupului pentru evenimentele vituale. Femeile și susținătorii lor care sunt interesați să participe sunt încurajate să completeze sondajul până la 30 martie 2021.