PIATRAONLINE lansează Arhikit, un set gratuit de mostre de piatră naturală dedicat arhitecților și designerilor!

PIATRAONLINE susține proiectele creative ale arhitecților și designerilor de pretutindeni lansând un set de materiale sub conceptul de Arhikit. Instrumentul se oferă gratuit şi constă în aproximativ 40 de tipuri de piatră naturală (de la ardezie flexibilă, marmură, până la onix sau travertin) având drept scop o prezentare mai personalizată şi extrem de utilă atât pentru designer, cât şi pentru client.

”Nu suntem doar un furnizor de piatră naturală, ci și un generator de inspirație care susține proiectele de design și arhitectură prin resurse dedicate creativilor. Astfel, dorim să devenim un partener de nădejde pentru toți cei care activează în acest domeniu și să creștem calitatea amenajărilor și construcțiilor, dar şi să le dăm o mână de ajutor designerilor”, menționează Mariana Constantinescu Brădescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Ce conține mai exact Arhikit-ul?

  • Texturi pentru toate materialele PIATRAONLINE pe suport USB
  • Mostre pentru majoritatea tipurilor și culorilor de piatră din gamă
  • Mostre pentru gama completă de ardezie flexibilă Skin
  • Catalogul PIATRAONLINE cu peste 1500 de tipuri de piatră naturală şi portofoliu proiecte

Arhikit-ul este soluția inovatoare destinată arhitecților și designerilor de pretutindeni ce conține o selecție cu cele mai bune 40 de mostre din showroom-ul PIATRAONLINE.

Livrat gratuit către arhitecți şi designeri de interior, Arhikitul a fost creat special pentru ca aceștia să dispună în timp real de materialele din piatră astfel încât clienții să obțină informații complete cu privire la proiectul ce urmează să fie implementat. Mai mult decât atât, Arhikit-ul vine însoțit de catalogul PIATRAONLINE, un portofoliu cu cele mai creative amenajări interioare și detalii despre materialele folosite în construirea acestora.

Pentru a intra în posesia acestuia tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de livrare disponibil AICI.

Despre PIATRAONLINE

Primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajări interioare și exterioare. Compania ROCK STAR CONSTRUCT, sub care operează brandul PIATRAONLINE, are o istorie de 10 ani pe piața românească și este în topul furnizorilor de piatră naturală din țară. 

În ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o creștere spectaculoasă — de la dezvoltarea colaborărilor cu cariere de piatră aflate în străinătate (piatră naturală disponibilă în magazinul online și în showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Spania, Grecia, India, Turcia, Egipt , Brazilia ), la deschiderea celui mai mare showroom de piatră naturală din România (peste 1000 de metri pătrați și 100 de spații-concept care pun în valoare frumusețea pietrei naturale).

În noiembrie 2016, PIATRAONLINE a câștigat locul I la categoria „Casă, Grădina și Unelte” în cadrul celei de a 11-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce (GpeC).

Adresă showroom: Aleea Teişani nr 137A, Sector 1, Bucureşti.

Mai multe detalii aici: www.piatraonline.ro

Social Media: https://www.facebook.com/PIATRAONLINE

Video prezentare showroom: https://youtu.be/GBcpneNho0Q