Crazy-paving din andezit – pentru design-uri cat mai nebunesti!

Crazy-paving din andezit este un produs foarte popular si foarte apreciat de clientii Stoneage, deoarece imbina caracteristicile excelente de rezistenta la intemperii ale andezitului, cu accesibilitatea data de un pret foarte, foarte mic, ce rezulta, in primul rand, din modalitatea de productie.

Cere o oferta de pret direct de la producator!

Crazy-paving-ul „se produce” din: capetele placajelor regulate, din placi de andezit dimensionate sparte prin manipulare ori debitare, din comenzi excedentare sau gresite, pe scurt, din tot ce producem noi si nu poate fi incadrat la alte categorii de placaje regulate.

Prin urmare, spre deosebire de placajele „din piatra de cariera” (unde grosimile variaza foarte mult, 4-5 cm, iar suprafetele nu sunt plane, ci ondulate natural), in cazul crazy-pavingului, grosimile vor fi foarte apropiate, cu diferente de ordinul milimetrilor, maxim 1 cm (din sortare se pot elimina aproape total aceste diferente), iar suprafetele vor fi intotdeauna taiate perfect cu discul. Marimea placilor variaza, insa intotdeauna sortam proportii suficiente de placi mari vs placi marunte astfel incat dvs sa puteti face design-uri cat mai nebunesti cu putinta, mai ales ca il puteti combina cu forme regulate, dreptunghiulare, de aceeasi culoare ori de culoare contrastanta (vratza, de exemplu). Pana la urma, de aceea l-am denumit „crazy-paving”, nu ?

Transport gratuit oriunde in Romania !

Aflati aici mai multe despre CRAZY-PAVING din andezit!