Piatra naturala in valoare de jumatate de milion de euro vanduta de Black Friday de PIATRAONLINE

De Black Friday, peste 500 de clienti PIATRAONLINE au cumpărat piatră naturală în valoare de  500.000 Euro

PIATRAONLINE, cel mai mare showroom și magazin online de piatră naturală, a realizat vânzări de peste 500.000 Euro pentru materiale din piatră naturală, vineri, 17 noiembrie, de Black Friday. Compania a înregistrat peste 500 de comenzi,  400 de comenzi fiind realizate pe www.piatraonline.ro , iar restul în showroom.

Vineri, 17 noiembrie, de Black Friday, PIATRAONLINE a oferit discount de până la 80% la peste 1.000.000 kilograme de piatră aflată la promoție. Peste 40 produse din cele 100 aflate la ofertă s-au epuizat încă din primele ore ale dimineții. Clienții au ales modelele din piatră atât din showroom, unde traficul a fost constant pe tot parcusul zilei cât și online, unde compania a înregistrat un număr record de accesări/zi, adică peste 25.000 de vizitatori unici. Echipa de la call-center a preluat peste 2000 de apeluri în cele 12 ore de funcționare.

Anul trecut de Black Friday, PIATRAONLINE a realizat vânzări de aproximativ 320.000 Euro, de două ori mai mari față de 2015 când s-au vândut produse din piatră naturală în valoare de 150.000 Euro.

”În mai puțin de 24h am reușit să vindem o gamă largă de produse aflate la promoție atât prin intermediul mediului online, cât și cel offline. Clienții noștri au avut posibilitatea să aleagă din peste 1.000.000 kg de piatră, majoritatea modelelor fiind expuse în cadrului showroomului nostru, dar şi în Pavilionul Expozițional recent lansat”, menționează Mariana Brădescu-Constantinescu (foto), Managing Partner PIATRAONLINE

Despre PIATRAONLINE

PIATRAONLINE este primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajări interioare și exterioare. Compania Rock Star Construct, sub care operează brandul PIATRAONLINE, are o istorie de peste 9 ani pe piața românească și este în topul furnizorilor de piatră naturală din țară.

În ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o creștere spectaculoasă — de la dezvoltarea colaborărilor cu cariere de piatră aflate în străinătate (piatră naturală disponibilă în magazinul online și în showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Turcia, Egipt, India, China, Spania, Bulgaria), la deschiderea celui mai mare showroom de piatră naturală din România (peste 1000 de metri pătrați și 100 de spații-concept care pun în valoare frumusețea pietrei naturale).

 Adresa showroom: Aleea Teișani nr 137A, Sector 1, București.

Mai multe detalii aici: www.piatraonline.ro