General Construct anunță un nou proiect mare pe piață

Un nou ansamblu rezidențial de 4 blocuri distribuite în regim 2S/S+P+10E cu un total de 160 apartamente este în momentul de față în stadiul de autorizare, preconizându-se demararea construcției în primavară, fiind realizată de General Construct.

 

Compania cu un profit cumulat pe 2017 de peste 2 mil RON a demarat acest proiect care se va construi pe un teren cu suprafața de circa 10900 mp și care se propune că va avea suprafața construită desfășurată de 10682 de mp.

Conform asistentei VICTA, compania a avut până în prezent un total de 54 proiecte active în variate domenii, dintre care cele mai multe proiecte au fost de tip construcții sociale, din domeniul medical, clădiri rezidențiale, domeniul industrial. Din lista de proiecte a companiei mai putem aminti și un imobil de locuințe colective cu 8 etaje, centrul medical de radioterapie oncologică, spitalul municipal din Suceava, complex educațional.

Ești interesat să descoperi toate proiectele în care este implicată compania General Construct? VICTA îți poate pune toate aceste informații la dispoziție. Solicită un demo GRATUIT: www.victa.ro