Află cele mai importante cifre din piaţa construcţiilor în 68+1 statistici

În 2017 cererea de spaţii industriale a atins un maxim istoric, iar orașul cu cele mai multe construcții rezidențiale noi nu a fost nici Clujul, nici Bucureștiul. Arhitecţii şi antreprenorii din România se arată foarte optimiști și cred că anul 2018 va fi un an în creştere pentru piaţa construcţiilor.

În materie de cantități de pardoseli, cele mai specificate tipuri din ultimul an au fost parchetul laminat – peste 5 milioane de metri pătrați și betonul elicopterizat – peste 2.5 milioane de metri pătrați.

Cu toate acestea, piaţa construcțiilor se confruntă cu un deficit de 600.000 de angajaţi, iar aceasta este doar una din numeroasele probleme pe care le întâmpină sectorul, aflat în ușor declin în 2017 față de 2016. Află mai multe cifre din piață în documentul gratuit 68+1 Statistici și cifre din piața construcțiilor, realizat de IBC Focus folosind cele mai relevante surse de informare din piață.

Completează acest scurt chestionar pentru a primi gratuit documentul!

Vei afla:
✔ Care sunt zonele în care s-au construit cele mai multe hoteluri, clădiri rezidenţiale sau spaţii industriale?
✔ Câte milioane de metri pătraţi de spaţii office şi comerciale are ţara noastră?
✔ Cum au evoluat preţurile practicate în construcţii?
✔ Ce cantităţi de materiale pentru construcţii au fost specificate în ultimul an?

Completarea chestionarului dureaza doar 2 minute, iar tu vei primi instant pe mail documentul  68+1 Statistici și cifre din piața construcțiilor.