Oportunități pentru industria covorului PVC în construcția medicală: Analiza anului 2023

Pentru toți cei interesați de evoluțiile din industria construcțiilor și mai ales pentru cei care doresc să exploreze posibilități de ofertare pentru covor PVC, platforma Victa.ro reprezintă o resursă esențială. Aici puteți fi la curent cu cele mai recente noutăți și puteți explora proiecte promițătoare din întreaga țară, contribuind la dezvoltarea continuă a sectorului medical și a industriei construcțiilor.

Peste 270 oportunități de ofertare la proiecte cu necesar de covor PVC în 2023, în domeniu medical

Analizând situația șantierelor urmărite prin intermediul platformei Victa.ro, au fost identificate 273 de proiecte din sectorul medical, în ultimul an. Aceste proiecte ocupă o suprafață totală a șantierelor de 1.35 mil mp cu un necesar de 247.192 de mii de mp de covor PVC, conform specificațiilor din caietul de sarcini, și presupun o investiție estimată la 13.13 miliarde lei.

Iași se află în fruntea clasamentului județelor cu cel mai mare număr de proiecte de acest tip, înregistrând un total de 25 astfel de inițiative, este urmat de Timiș și Bihor (18 proiecte).

Iată cum se prezintă situația la nivel național:

Descoperiți oportunitățile de ofertare din domeniul construcțiilor medicale din Maramureș

Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș din Baia Mare a lansat o licitație pentru un contract evaluat la 3,75 milioane de lei, care include TVA, cu scopul de a efectua lucrări de reparații în Ambulatoriul Integrat al unității spitalicești, cu o suprafață totală de aproximativ 3.865 de metri pătrați. Durata contractului va fi de 32 de luni și va implica lucrări de reparații în trei locații diferite.

Prima locație este Ambulatoriul din incinta spitalului, unde se vor schimba pardoselile și se vor monta uși. Aceasta are o suprafață de aproximativ 3.200 de metri pătrați. A doua locație este Ambulatoriul de specialitate pentru sportivi, cu o suprafață de aproximativ 494 de metri pătrați, unde se vor efectua lucrări de finisaje, tâmplărie, instalații electrice, instalații de încălzire și instalații sanitare. În fine, cea de-a treia locație este Policlinica nr. 2, cu o suprafață de aproximativ 175 de metri pătrați, unde vor fi realizate lucrări de finisaje, instalații electrice și instalații sanitare.

Pentru cei interesați de evoluțiile în domeniul construcțiilor și mai ales în ceea ce privește posibilități de ofertare covor PVC, platforma Victa.ro oferă oportunități valoroase pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți și pentru a explora proiecte promițătoare din județul tău.

Sursa articol: https://constructfocus.ro/ și https://victa.ro/