Cea mai bună soluție pentru finisarea pardoselilor și pereților din zonele industriale, comerciale sau medicale

Zonele de producție, depozitare sau aprovizionare, precum și încăperile solicitate la substanțe chimice (laboratoare sau spitale) au nevoie de finisaje speciale. Sistemele de acoperire produse de Caparol asigură o sigilare eficientă, făcută să reziste atât la traficul auto din spațiile industriale și comerciale cât și la diferitele substanțe cu care intră în contact pereții sau pardoselile zonelor în care se impune un anumit nivel de igienă.

Soluția de protecție a pardoselilor și pereților propusă de CAPAROL

Disbopox 447 E.MI Wasserepoxid este o sigilare epoxidică bicomponentă, în dispersie apoasă, pentru finisarea suprafeţelor de pereţi şi pardoseli cu trafic de autovehicule, sau cu solicitări mici sau medii de caracter industrial ce poate fi aplicată după cum urmează:

  • PARDOSELI: Pentru suprafeţe de pardoseli minerale, sau șape din asfalt dur, la interior, solicitate la trafic din domeniul industrial şi comercial ca de ex. încăperi de aprovizionare, centrale termice, depozite, arhive, magazine, coridoare, căi de evacuare, scări de evacuare, încăperi sociale. Strat intermediar în cadrul sistemului Disboxid ArteFloor.
  • PEREȚI: Pentru suprafeţe minerale de pereţi, care sunt puternic solicitate la substanţe chimice, soluţii de dezinfecţie sau umiditate, ca de ex. spitale, puţuri de ventilare, laboratoare, încăperi de producţie din cadrul industriei alimentare. Strat intermediar şi final pentru tapete din gama Capaver Glasgewebe şi Capaver AkkordVlies-Z.

Cele 5 proprietăți care recomandă sigilarea epoxidică Disbopox 447 E.MI Wasserepoxid

  • Rezistă la soluții de dezinfecție
  • Poate fi decontaminată conform DIN 25 415
  • Are capacitate de difuzie
  • Are emisii reduse, verificată și monitorizată la substanțe dăunătoare
  • Avizată de Institutul German pentru Tehnica în Construcții

Alege din peste 20.000 de culori
Sigilarea epoxidică bicomponentă Disbopox 447 E.MI Wasserepoxid de la Caparol este disponibilă în culorile gri pietriș, gri beton, alb sau alb antic și poate fi nuanțată la cerere pe sistemele de nuanțare computerizată ColorExpress în peste 21.000 de culori, atât în variantă mată, cât și in variantă lucioasă.

Descarcă fișa tehnică a acestui produs AICI sau solicită mai multe informații și o ofertă de preț completând formularul de mai jos: