Analiză 2023: Județele cu cele mai multe investiții care prevăd pardoseli epoxidice

Într-o analiză atentă, ne îndreptăm privirea către evoluția și cererea crescută pentru cererea de pardoseli epoxidice în ultimul an. Numărul semnificativ de 202 locații de construcții publice care au necesitat integrarea pardoselilor epoxidice, atât în sectorul privat, cât și în cel public, demonstrează amploarea și atractivitatea acestei tehnologii. Conform datelor oferite de platforma Victa.ro, un ghid util pentru proiectele de construcții, interesul se concentrează în special în domeniul Construcțiilor Sociale și Comunitare, evidențiind preocuparea pentru durabilitate și eficiență în aceste sectoare. În plus, industria hotelieră și sectorul industrial se alătură valului de interes, conturând un tablou impresionant al cererii de pardoseli epoxidice în România.

🢂 Cât de mare este potențialul vânzărilor de pardoseli epoxidice în România?

Valorificând această tendință, proiectele de construcții care implică pardoseli epoxidice reprezintă oportunități financiare semnificative. Estimările indică o valoare totală a proiectelor de peste 8,1 miliarde de lei, acoperind o suprafață imensă de 950.000 de metri pătrați. Aceste cifre nu doar ilustrează interesul manifestat în acest domeniu, dar și semnalează potențialul impact pozitiv asupra dezvoltării infrastructurii și a industriei construcțiilor în România.

Nu este de mirare că județele de referință care au înregistrat cele mai însemnate cereri de pardoseli epoxidice sunt: București cu 19 proiecte (cu peste 206 mii mp), urmat de Cluj cu 18 proiecte (peste 93 mii mp), Iași, Timiș și Bihor pe același loc în clasament cu 11 proiecte ( cu o medie de peste 92 mii mp).

Pentru cei interesați de evoluțiile în domeniul construcțiilor și mai ales în ceea ce privește utilizarea pardoselilor epoxidice, platforma Victa.ro oferă oportunități valoroase pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți și pentru a explora proiecte promițătoare în acest sector în creștere. Testează gratuit Victa.ro