Noutăți tehnologice în sfera pardoselilor

Planner5D , un instrument de proiectare a locuințelor care permite utilizatorilor să creeze planuri arhitecturale și amenajări interioare a lansat acum recunoașterea automată a planului casei pentru cei 13 milioane de utilizatori Apple.

Noua caracteristică de recunoaștere a planului permite utilizatorilor Apple iOS să scaneze planul în aplicație, trasformându-l automat într-un plan digital.

De exemplu, utilizatorii pot încărca o imagine, planuri desenate manual sau orice fișier digital al planului lor arhitectural, iar aplicația va recunoaște pardoseala, pereții, obiectele de mobișier, ușile și ferestrele pentru a crea un plan interactiv 3D.

Tehnologia este alimentată de inteligența artificială, iar această nouă caracteristică transformă fișierele în modele complet mobilate, luând în considerare tipul camerei și obiectele existente.

Compania intenționează să pună tehnologia la dispoziția utilizatorilor Android în viitor.

Planner 5D are peste 66 de milioane de utilizatori din întreaga lume care au proiectat peste 80 de milioane de proiecte, inclusiv renovarea locuințelor, actualizări de design interior și alegerea de mobilier nou din catalogul care cuprinde peste 6.000 de articole.