Milucon.ro – Descopera performanta pardoselilor din beton destinate spatiilor industriale si constructiilor civile

Betonul a fost utilizat dintotdeauna in constructii, acesta fiind principalul material folosit pentru elementele de constructie a unui imobil, dar nu numai. Astfel, pardoselile industriale din beton reprezinta cea mai inteligenta solutie tehnica si practica folosita de catre specialisti, stratul final al acestora fiind realizat prin elicopterizare.

Producatorii specializati ai companiei Milucon folosesc materiale de inalta calitate si realizeaza pardoseli din beton armat, fabricate cu ajutorul fibrelor de otel sau otel-beton, integrate in profunzime si nivelate impecabil.

Cu ajutorul unor echipamente performante, dar si al materialelor premium, compania creeaza suprafete continue, rezistente in orice tip de conditii, dar si usor de intretinut.

Pentru ca betonul de tip industrial trebuie sa indeplineasca anumite criterii (durabilitate, rezistenta la actiunea factorilor mecanici, rezistenta la uzura etc.), structura acestuia este imbunatatita cu diverse tipuri de materiale si agregate sintetice (polipropilena) sau mecanice, in functie de specificatiile fiecarui sistem de pardoseala in parte.

Betonul elicopterizat, rutier si hidroizolant

Betonul elicopterizat se obtine cu ajutorul unor ingrediente de inalta calitate, precum ciment cu un grad sporit de rezistenta, pigmenti sau aditivi speciali. Acesta este folosit pentru acoperirea unor suprafete care au nevoie de un strat dur, capabil sa reziste la actiunea diversilor factori. Altfel spus, acest tip de pardoseala se aplica in spatii cum sunt spalatoriile de masini, hale industriale, mall-uri, benzinarii, parcari, depozite, hale etc.

Betonul rutier face parte din categoria materialelor de constructie destinate lucrarilor de infrastructura precum drumuri, autostrazi, poduri, parcari etc.

Pe langa folosirea cimentului si apei, acest beton poate contine si alte produse cu rol de consolidare a structurii. Mai exact, in compozitia acestuia sunt integrate fibre de otel, plastificanti, aditivi si multe alte componete speciale.

Dozarea acestor componente este stabilita in functie de nivelul de trafic la care trebuie sa reziste suprafata respectiva.

Betonul hidroizolant sfideaza capacitatea obisnuita de absorbtie a apei a suprafetelor din beton clasic si impiedica cu succes infiltratiile apei

Acesta contine aditivi speciali care impermeabilizeaza masa betonului si este  folosit in general la terase si pardoseli, rezervoare, fundatii, canale etc.

Materialele folosite la realizarea pardoselilor din beton trebuie sa indeplineasca mai multe conditii:

  • Sa acopere denivelarile suprafetei suport;
  • Sa preia sarcinile dinamice si statice;
  • Sa mentina stratul de uzura pe toata durata de exploatare a pardoselii;
  • Sa faciliteze intretinerea suprafetei;
  • Sa asigure izolarea fonica si termica a suprafetei;
  • Sa impiedice infiltratiile de apa atunci cand este necesar.

In plus, atunci cand se folosesc materialele potrivite, cheltuielile ulterioare de intretinere sunt reduse semnificativ. De aceea, este important ca sistemul de pardoseala din beton sa fie executat corect si sa corespunda unor standarde cat mai ridicate.

Milucon va sta la dispozitie in acest sens cu cele mai bune servicii si materiale, asigurand proiectarea si materialele necesare obtinerii unei suprafete industriale rezistente.

Lucrarile efectuate de aceasta companie nu au puncte slabe, dat fiind ca rezistenta este egala pe toata suprafata pardoselii, iar acestea sunt foarte usor de intretinut.

Date de contact:

Pentru informatii suplimentare sau recomandari tehnice, accesati website-ul: www.milucon.ro sau telefonati la numarul: 0766 419 049