Materiale necesare pentru acoperirea pardoselii Sălii Polivalente Brașov: Termenul de finalizare a construcției este estimat pentru 2025

Lucrările la construcția Sălii Polivalente din municipiul Brașov, proiect început în anul 2020 și planificat să fie finalizat în 2025, sunt într-un stadiu avansat, apropiindu-se de finalizare suprastructura obiectivului. Amplasată pe terenul fostului Stadion Municipal, această construcție va deveni un important centru sportiv și cultural în regiune.

Sala Polivalentă este proiectată să aibă o capacitate de 11 233 de locuri, inclusiv o sală principală, o sală secundară și o serie de alte facilități pentru a satisface nevoile diverse ale comunității. Această infrastructură modernă va oferi un spațiu versatil pentru diverse evenimente, cum ar fi competiții sportive, concerte, conferințe și alte manifestări culturale și sociale.

Construcția este realizată în parteneriat cu Compania Națională de Investiții și beneficiază de o investiție totală de aproximativ 90 de milioane de euro.

Odată cu finalizarea suprastructurii, se vor concentra eforturile pe amenajarea interioară și dotarea Sălii Polivalente cu echipamente moderne și tehnologii avansate, astfel încât aceasta să fie pregătită să își îndeplinească scopul în mod eficient și să ofere o experiență deosebită atât spectatorilor, cât și participanților la evenimente.

În cadrul proiectului Sălii Polivalente din Brașov, care se apropie de finalizare, a fost necesară o atenție deosebită acordată acoperirii pardoselii, pentru a asigura calitatea, durabilitatea și funcționalitatea spațiului în diversele sale utilizări.

Materiale necesare pentru acoperirea pardoselii Sălii Polivalente Brașov

Iată o privire detaliată asupra materialelor necesare pentru acoperirea pardoselii: mochetă: 1086 mp, parchet lemn masiv: 817 mp, pardoseală beton elicopterizat: 9601 mp, pardoseli epoxidice: 23275 mp, pavaj: 27324 mp. Aceste materiale au fost selectate și utilizate în mod strategic pentru a asigura o experiență optimă atât pentru utilizatorii interni, cât și pentru cei externi ai Sălii Polivalente din Brașov.

Victa.ro este un pas important pentru cei care doresc să fie mereu la curent cu cele mai recente proiecte de construcții și să se mențină la zi cu evoluțiile dintr-un domeniu vital pentru dezvoltarea și modernizarea societății.

SURSA ARTICOL