Ofertează parchet la 3 șantiere rezidențiale

În ultima lună au fost monitorizate 745 proiecte în construcție și amenajare la care se estimează necesar de parchet laminat sau din lemn masiv. Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, acestea ocupă o suprafață de 4,37 milioane mp, iar valoarea investițiilor atinge suma estimată de 8,16 miliarde RON.

Cele mai multe astfel de proiecte au fostidentificate în Cluj, județ ce a cumulat un total de 172 șantiere. Vedeți în harta de mai jos distribuția șantierelor pe județe:

Iată 3 șantiere care pot fi ofertate cu parchet:

  • Imobil locuințe colective S+P+4E+5Er, 96 de apartamente, București. Proiectul prezintă cerere pentru parchet, gresie, faianță, uși de interior, obiecte sanitare și obiecte de iluminat 
  • Locuință unifamilială S+P+1E, Cluj. Beneficiarul proiectului menționează că este interesat de oferte pentru parchet, glet, lavabila, gresie și fainață.
  • Imobil locuințe colective cu 2 scări D+P+2E si P+3E – 32 de apartamente, Beneficiarul proiectului menționează că este interesat de oferte pentru parchet, termosistem polistiren de 10, lavabile, gleturi, tencuieli, decorativă, adezivi, ceramică, obiecte sanitare, usi de intrare și de interior.